Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem ze szwagierką to wredna szmata

Polecane posty

Gość gość
powiem wam jedno. moja mama tez miala taką szwagierkę, która non stop wpieprzała sie w ojca małżeństwo. A to kase wyciagala- bo jej sie nalezy, a to sro a to sramto, wieczne w domu awantury. Jestes taka sama zołza, jak teściowa w porzadku, tpo trafi sie siostrunia, ktora wtrynia nochala w nie swoje sprawy. Sciska Cie, ze maz dał jej pieniadze na interes? A mnie maz kupil super samochod, wiesz o tym? Gdyby mial siostre tak wredną jak Ty to pewnie tez musialby jej kupic :) ale bym na to nie pozwolila :) Jedze przykre. Przepadnij maro nieczysta, żegnam

Współczuje i cie rozumiem. Moja bratowa też mnie nie zauważa i reagowała na moje cześć.Więc ją olałam i się do niej nie odzywam ale z bratem dzwonimy do siebie i nie odmawia mi pomocy

Gość gość
Ludzie, serio jesteście tacy bezmyślni, że łapiecie sie na takie durne prowokacje? To juz tu było wiele razy.

Gość gość
widac ze ciagniesz brata do siebie i w swoje sprawybo maz ma cie głeboko w zadzie i wcale sie nie dziwie,dlatego zazdroscisz bratowej i sie wpieprzasz, na jej miejscu szczeliłabym ci w ryj,gnido :classic_cool: w dodatku jestes nie zaradna a tak sie chwalisz,zal mi cie kłamczucho

Gość gość
Agatko skoro jestes taka doskonala i tak sobie switnie radzisz to po jaka niedole dzwonisz do brata i prosisz o pomoc.Co maz ma dwie lewe rece i z d**y wyciagniete ,ze sam sobie nie poradzi?Wielka pani doskonala a pomagac wszyscy do okola jej musza.Wspolczuje twojej bratowej ,ze cie znosic musi.

Gość gość
widać jaka zaradna buhaha,mąż ją olewa to prosi braciszka buhahah

mąż nie umie naprawić samochodu , dlatego proszę brata o pomoc ale to nie znaczy że mąż jest gapa. Zna się na komputerach :)

Gość gość
nie wyrabia się z odpisami :D a co ciekawe taka perfekcyjna pani domu i mama a siedzi od rana na kafe i pisze te swoje wypociny na kafe zamiast spędzić czas z dzieckiem aha zadzwoniła pewno po brata,leń śmierdzący

Gość gość
maniak komputerowy który żyje w cyber sieci ale cóż się dziwić :p

Gość gość
I do autorki i do Agatki... Zostawcie tych braci w spokoju oni już maja zony i swoje rodziny wy macie mężów. A co wasi mężowie jacyś niedorobieni ze braci musicie wołać potem bratowym sie dziwicie ze sa na was zle jak zamiast wasi mężowie zeby cos zrobili musza to robic wasi bracia czyli mężowie tych bratowych . To swoim żonom powinni pomagać nie wam wy macie swoich mężów

Gość gość
no i jest tania siła robocza brat,a mężulek popierdziela w gierki na fb ;-)

Gość gość
wiesz co jesteś podła,bratowej się nie dziwie, bo tez byś się złościła gdyby twój mąż przesiadywał u swojej siostruni a ty byś chciała odetchnąć,odprezyć sie a przy dzieciach nie zawsze jest miodzio

Gość gość
do ciebie nic nie dociera,uważasz że ty masz racje i tu jesteś w błędzie,chciałbyś by twoja córka była świadkiem twoich kłótni z mężem oj chyba nie,naprawde cię nie rozumiem,masz z tego satysfakcje? jak tak to się lecz!

Gość gość
pisanie z tobą nie ma sensu,powinnaś robić w DPS ja mam fajną bratową z tym że ja w obec niej jestem w porządku,jesteśmy jak siostry gdybym miałą taką jak ty dupoowłazke to bym ją najzwyczjniej w świecie olała

Gość gość
Jesteście dziwne niby czego mam jej zazdrościć? ??? Tego że nigdy nie pracowała i ma kiepską szkole ? HihiHihi :). Mój mąż jest bardzo zaradny ale niestety pracuje w delegacji i jest w domu co dwa tygodnie a musiałam zorganizować remont w mieszkaniu a przecież tata nie będzie płytek układał jak obowiązkiem mojego brata jest pomoc rodzicom.

Gość gość
Po prostu jesteście takimi samymi kretynka mi jak szwagierka