Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Robimy liste cech kobiety które sprawiają że kobieta jest nieatrakcyjna

Polecane posty

Gość gość
Jak chcesz to Cię mogę zaspokoić nie ma problemu x Pfii, nawet bym sie nie podniecila

Gość gość
a co masz takiego w ofercie, że warto się dla ciebie starać w kuchni, łóżku i życiu? x Jestem przystojny, wysoki, inteligentny, oczytany. A ty co masz do zaproponowania?

Gość gość
średnia wieku na tym wątku to jakieś 15 lat, liczy się to jakim jesteś człowiekiem a nie to co nosisz,ile masz fałd na brzuchu itp spójrzcie na swoich rodziców, dziadków i powiedzcie im w twarz, co sądzicie o nich po ich wyglądzie, myślę, że bedą zachwyceni waszym poziomem krawężnika pozdro dla wszystkich niedowartościowanych

Gość gość
Mało kobieca z wyglądu, brak szpilek spodnic itp. Najgorsze cechy charakteru : nieakceptowanie własnej seksualności albo wieczna dziewica albo k*******n. I najgorsza cecha charakteru : jestem taka eh i ach dziesięć fakultetow i kazdy do doopy.

Gość gość
15:28 tez tak kiedys myslalem ale juz wiem ze to byl blad. Czym jestem starszy tym wazniejsze sa dla mnie takie rzeczy jak wyglad, sex.

Gość gość
Jestem przystojny, wysoki, inteligentny, oczytany. A ty co masz do zaproponowania? x Pfii, no jesli myslisz, ze to wystarczy i to najwazniejsze aspekty dla kobiety, toś w wielkim błędzie. Przystojny- pojęcie względne- rzecz gustu. Musisz posiadać pewne istotne wartości, żeby wartość stanowić.

Gość gość
15:28 tez tak kiedys myslalem ale juz wiem ze to byl blad. Czym jestem starszy tym wazniejsze sa dla mnie takie rzeczy jak wyglad, sex. x Cóż im starszy jesteś, tym bardziej pusty ot co :)

Gość gość
Na ulicy widać ile jest nieatrakcyjnych mężczyzn, a ile kobiet. W/g mnie więcej jest niestety mężczyzn. Z wyglądu, ale nie tylko. Z mężczyzną (na szczęście nie każdym) nie da się rozmawiać na wszystkie tematy, ani rozwiązywać konfliktów, ani tych konfliktów łagodzić, ani coś ustalać, ani coś załatwiać (w sensie różnych opłat bo tego niektórzy nie potrafią, ani urzędniczych spraw). Kobiety zaniedbane intelektualnie są nieatrakcyjne tylko dla intelektualistów. Inni takie biorą bo liczy się cyc, noga, biodro, i nie ważne, że we łbie sianokosy. Mężczyźni są du/pczy/cielami. Inne cechy u kobiet są mało istotne. Dlatego taki obszczymur mówi: nie ta, to będzie inna. Ciężko myśląca kobieta, jest ideałem dla takiego. Nieatrakcyjne są też dla mężczyzn kobiety, które są niezależne finansowo, które nie liczą na daniny ze strony mężczyzn obojętnie co to jest, czy to chodzi o naprawienie kontaktu, czy malowanie na przykład. Atrakcyjne dla mężczyzn są kobiety, które same chcą opiekować się nieudacznikiem, opłacać wszystkie jego zachcianki, godzić się z jego nieróbstwem i jego nałogami. Nieatrakcyjne są także wtedy, gdy nie pozwalają sobie przysłowiowo wchodzić na głowę. 🖐️

Gość gość
Czytam ten temat i doszłam do wniosku, ze tysiące kobiet powinna nie wychodzić z domu wg waszych norm i standardów. Adonisy rządzą na kafe

Gość gość
oczywiście, że jest znacznie więcej atrakcyjnych kobiet, niż mężczyzn, w związku z czym, doszło do tego, że faceci nie muszą się starac, bo mają większy wybór i możliwośc znależc atraktyjną partnerkę. Znaleźc atrakcyjnego faceta na poziomie, dojrzalego i mającego poukladane glowie, bez szczeniackich zagrywek, to niemalże cud, a jak się już pojawi, to leci na niego tyle kobiet, ze odbywa się niemalże casting.

Gość gość
To teraz napiszę wam coś co przydarzyło mi się w zeszły weekend. Sami oceńcie co myślicie o tych kobietach. Kobiety 27-35 lat, szybka randka -koleżanka mnie wyciagnela- każda babka przyszła z nadzieją na spotkanie kogoś. Na ok 20 kobiet 7 odpadalo z powodu wyglądu, jakieś takie mało kobiece . 1 schlana ledwo namowach się trzymała 2. opowiadala jak pracuje społecznie z bezdomnymi zwierzakami i nie ma na nic czasu 3. Obraża na pytanie jak ważny jest seks w jej życiu. 4. Typ wyrwalam się z małego miasteczka i poniżej prezesa nie zejdą. 5. Jej pytanie do mnie czy mam kontakt z hazardem, narkotykami i alkoholem. Tak mnie zaskoczyła ze nie wiedziałem co powiedzieć aż mogła stwierdzić ze kłamie. 6. Dresiara, nie było tematu wspólnego. 7. Od razu zaznaczyła że jest feministka i nie wie czy kiedyś chce mieć dzieci i ble ble ble 8. Zapytała się mnie czy znam hiszpański bo ona się uczy i potrzebuje kompana do nauki. ( to ten typ 10 fakultetow i c***j z tego)9. Nawet fajna ale z 13 lat mlodsza. 10. Nauczycielka -fajna ale chyba kiepsko z seksem 11. Prawniczka więc sam wymieklem. Generalnie dwie ostatnie jakieś sensowne a reszta - żal. Na pytanie czemu ja jestem sam z góry odpowiadam że jestem rozwodnikiem bez dzieci

Gość gość
Czemu odrzuciła te 7 nieatrakcyjnyxh, przecież mogły być fajne.

Gość Lenkamalenka
Ja mam 45 lat,dwoje dorosłych dzieci,od niedawna jestem sama. I wiesz co..każdego można skrytykowac. Moi rówieśnicy maja piwne brzuchu, interesuje ich głównie siedzenie na kanapie. Od kobiety chcieliby tylko seksu, nic nie dając w zamian. A ja oprocz seksu ,lubię rozmawiac,śmiać się ,wyglupiac,spacerować, jeździć na łyżwach .. i nie mam z kim i pewnie nie będę miała...Życie ..

Gość gość
negatywne cechy kobiet: - próżność - lenistwo - hipokryzja - chciwość - bezinteresowna złośliwość

Gość gość
16:07 dobra rada. Najpierw daj sex dużo sexu to z czasem nawet będzie chciał rozmawiać i spędzać iiny czas z tobą. Bez sexu to szkoda głowy sobie zawracać.

Gość gość
Przeleciałem w życiu z 30 kobiet nawet już nie licze. Każda miała jakąś wade ale nie mozna sie ich dopatrywac bo u każdej coś znajdziecie. Najwazniejsze że ssały mi jajeczka dobrze i ładnie wzdychały w trakcie seksu i to sie liczy. Seks drugs rock and roll a jak sie bedziecie przejmowac p*****lami to mozecie siedziec w domku całymi dniami!!!

Gość gość
gość to o mnie :-D szkoda, że to się nie liczy :-D

Gość gość
Najgorszy jest typ księżniczki, najczęściej przerost formy nad treścią. Pewnie, że odrzuca też otyłość albo brak biustu.

Gość gość
co z tego rze szczupła jak durna jak autorka

Gość gość
Żeby nie gderała i żeby nie miała za dużej d... :)

Gość gość
Mnie nie kręcą w ogóle te wszystkie płaskie, wyglądają jak faceci. Ale też wszystkie wieloryby, to też obleśne.

Gość gość
gość to o mnie smiech.gif szkoda, że to się nie liczy smiech.gif x U miłośników sekutnic możesz mieć szanse...

Gość gość
Miłośnicy sekutnic to jacyś sado-macho.

Gość gość
Czemu odrzuciła te 7 nieatrakcyjnyxh, przecież mogły być fajne. v No coś ty, przecież to wstyd pokazać się z nieatrakcyjną...Ciekawe jak sam wygląda.

Gość gość
Jak pół doopy w lufciku skoro chodzi na fast date.inaczej już dawno baby biłyby się o niego

Gość gośćalfa
Ma miec duze cycki no i musi byc troche inteligentna!!

Gość gość
Speed date a wam tylko w glowie fast. Kilka razy bylam i calkiem fajnie ludzie przychodzą, poza tym dobrze że w ogóle gdzieś wychodzi a nie tylko komp i telewizor.

Gość gość
tak narzekacie na te "księżniczki" a coraz częściej sami się zachowujecie jak takie "księciunie" i tylko czekacie aż modelki was zaczną podrywać. A ten od szybkich randek - pytanie o sex na pierwszej randce, szczególnie takiej jest nie na miejscu. A potem sam się obruszasz że ciebie kobieta pyta o narkotyki czy alkohol. Ty nie chcesz mieć w przyszłości kłody w łóżku to kobieta nie chce faceta z problemem alkoholowym czy hazardzistę.

Gość gość
Po pierwsze nie pytał o sex "z nim" ale ogólnie o stosunek do sexu. Dla jednych ważny dla innych nie. Poza tym o hazard pytała go inna.

Gość gość
Jaką listę cech posiada autor tego tematu: - psychopatia - sadyzm - głupota - narcyzm - megalomania Co jeszcze ?