Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szyjka macicy w 10 tyg miekka i dziwna

Polecane posty

Gość gość

jaka mialyscie bo u mniejest taka miekka i jakby z orworem 0.5 cm i u czubka nie gladka, jestem w 10 tyg ciazy, do gina nie moge bo jestem w UK tu dopiero od 12 tyg cos robia

Gość gość
nie chce cię straszyć , ale możesz mieć za mało progesteronu, i na skutek tego szyjka puszcza, w ciąży szyjka ma być zamknięta a tym etapie już twarda,

Gość gość
A możesz powiedzieć po co tam grzebiesz? Mi nawet lekarz na tym etapie zastrzegł że nie będzie tam niepotrzebnie "gmerać " bo może zaszkodzić....

Gość gość
A g****o że ma być twarda. Ja mam miękka. Zlewa się z pochwa za nie idzie jej rozróżnić a jest w porządku. Teraz jestem w 22 tc a taka zrobiła się w 9. Długa na 4 cm i nic się s nią nie dzieje.

Gość gość
moja wlasnie jest miekka dlatego pytam bo czytalam ze powinabyc twarda i zamknieta, czyli jak za malo progesteronu to moze byc miekka

Gość gość
To ja od 22 tc. Mój progesteron jest w porządku. Myślę że to jaka jest szyjka zależy od kobiety a nie od progertesonu. Nie plamisz to jest ok.

Gość gość
nie plamie ale plamilam w 6 tyg i w 7 mialam jednorazowe krwawienie, myslalam ze poronie jednak ciaza sie zachowala i jest 10 tydz