Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość go1264

mąż nie chce się kochać...

Polecane posty

Gość go1264

Jesteśmy małżenstwem od lipca, jednak od tego czasu kochalismy może gora10 i to zawsze z mojej inicjatywy.. dla męża seks mógby w ogole nie istniec (on ma 25lat, ja 23) przed slubem bylo tez rzadko ale nie bylo wymowek- a teraz męczony, śpiący, nie chce mu sie, nawet powiedział " że robi to na siłę" Rozmowy nie działają, prośby, grośby, wysyłanie do lekarza.. Mąż uwaza ze jest wszystko ok i to chyba ja mam problem z tym, że potrzebuje seksu a nie on ze dla niego mogloby to w ogole nie istniec.. :( Po prostu nie ma takiej potrzeby,.. a i nie zdradza mnie na 100%... Co robic :(

Gość gość
Widziały gały, co brały.

Gość gość
Przestań nalegać, zajmij się sobą, nie skacz wokół niego. Niech wie, że nic nie jest dane na zawsze, musi wiedzieć że są inni faceci na tym świecie i jeśli nie będzie dbał o dobry seks, ktoś któregoś dnia zrobi to za niego. Tu nie chodzi o wzbudzenie zazdrości tylko o świadomość, że o żonę trzeba dbać... szczególnie w łóżku. Idź na fitness, wyjdź z koleżankami, daj do zrozumienia że jesteś atrakcyjna nietylko dla niego... a rzuci się na Ciebie jak Reksio na gnata:D

Gość gość
Ja mam tak samo tylko że to moja żona nie chce się ze mną kochać

Gość gość
spowoduj by mąż zaczął być zazdrosny nic bardziej nie zmusi go do zainteresowania się Tobą :) Niech musi się starać, a nie mieć wszystko podane na tacy. Facet to typ mysliwego i szybko się nudzi

Gość gość
zacznij flirtowac z innym niech bedzie zazdrosny

Gość Kaśka Szczecin
Również miałam kryzys w domu, znalazłam w tamtym czasie wizytówkę takiego chłopaka ze Szczecina: www.pandlapani.szczecin.pl , po dłuższym zastanowieniu, pisaniu maili, zdecydowałam się na kilka spotkań, wiem, że jest to kwestia podejścia, ale poleciłabym go takiej osobie, która chciałaby czegoś nowego, odmiany, dyskretnie, bez pośpiechu. Obecnie już się nie spotykamy, ale jak ktoś się zastanawia to zostawiam namiary, mi pomógł bardzo i byłam zadowolona.......