Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość20

Nieszczesliwy? Zwiazek

Polecane posty

Gość gość20

Jestem z nim w "zwiazku" od ponad 3 lat, mieszkalismy raz razem przez miesiac ale szybko sie wycofalam bo wyliczal pieniadze.. Tak sie to jakos ciagnelo az do Teraz i mamy male dziecko, mieszkamy razem (20 km od mojego rodzinnego miasta) bo "tak wypadalo" problem w tym ze nie czuje sie szczesliwa. Pierwszy rok zwiazku byl nawet udany lecz z czasem zaczelo sie wypalac nie wiem czy w dwie strony czy tylko jedna -moja. W kazdym razie wcale nie czuje sie z nim tu dobrze i mieszkam tu z przyzwyczajenia czy boje sie zrobic krok w moim zyciu by to zakonczyc. Nie chcialabym zeby moje dziecko mialo rozbita rodzine ale sama rowniez nie chce sie meczyc i byc nieszczesliwa. Gotuje sie we mnie kiedy chce sie przytulic czy pocalowac, jakos mi ciezko sie przelamac tak jakby byl dla mnie obcy. Mam mozliwosc powrotu z dzieckiem do rodzicow ale nie wiem czy to dobry pomysl, czy nie bede zalowac mimo ze z kazdym dniem coraz bardziej mnie wszystko irytuje i gdybym mogla to bym spakowala rzeczy i sie wyprowadzila ale nie umiem sobie wyobrazic zycia pozniej jak by to wygladalo, czy bedzie sie wywiazywal z obowiazku placenia czy pomoze przy dziecku.. Ja ucze sie jeszcze zaocznie ale nawet pracy nie moge podjac vo on pracuje na 3 zmiany z grafikiem na caly rok. Nie mam tu nawet nikogo a podroze do mojego miasta z malym dzieckiem sa meczace. Bije sie codziennie z myslami i nie wiem co mam robic..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować