Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brązowe plamienia na początku ciąży

Polecane posty

Gość gość

Od razu zaznaczam że nie chce by mnie w jakiś sposób obrazano że pytam o ciąże. Wiem, że nie ma tu wróżek. Chciałam bardziej zapyatać, czy któraś z Was miała brązowe plamienia na początku ciąży? Jak wyglądały? Powinnam dostać dziś okres ale mam plamienia jak w momencie kiedy okres się kończy, troszkę inny niż zawsze. Test zrobiony wczoraj - negatyw. Był to 27 dc, cykle 27-28 dniowe. Regularne.

Gość gość
Okres może Ci się jeszcze rozkręcić. Ja miałam takie plamienia spowodowane niedoborem progesteronu ale test pozytywny.

Gość gość
w żadnej ciąży nie miałam plamień. Jeśli były to był to początek okresu.

Gość savia
Ja miałam najpierw delikatne bardziej różowe plamienie, zrobiłam test z krwi, bo było jeszcze przed okresem, okazało się, że jestem w ciąży, po czym następnego dnia pojawiło się brązowe plamienie. Poszłam do lekarza, dostałam progesteron, powtórzyłam betę. Beta wzrosła, a plamienia po trzech dniach ustały.

Gość gość
Dziękuję za odpowiedzi, wiadomo ze okres może się z tego rozwinąć z tym że czuję się jak w pierwszej ciąży, jakoś tak inaczej. Dlatego moje wątpliwości. W innym wypadku czekałabym sobie po prostu na okres nie zawracając tym głowy.

Gość gość
Więc leć jutro zrobić hcg z krwi.