Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sloniatko99

Ćwiczenie w bloku

Polecane posty

Gość sloniatko99

Witam, przeprowadziłam się ostatnio do bloku z wielkiej płyty. Wcześniej mieszkałam w domu jednorodzinnym. Od lat ćwiczę tzw. dywanówki, ale również wykonuje ćwiczenia kardio. Jak dotąd, w domu, podczas skakania i innych pajacyków nie przejmowałam się osobami pod podłogą, bo pod podłoga była piwnica. Obecnie podczas ćwiczeń strasznie stresuję się, że sąsiedzi pode mną za chwilę zapukają do moich drzwi z pretensjami, że sypie im się tynk na głowe. Nie pomaga fakt, że moja podłoga koszmarnie dudni, taki głuchy pogłos, zaczełam wrecz obawiać się że zapadnie się za chwile pode mna podłoga. Przyjemność z ćwiczeń żadna ;/ Czy ktoś ma podobny problem? Czy da się coś z tym zrobić? jakieś wytłumiające wykładziny? maty do ćwiczeń... moja obecna podłoga to taka prlowska mozaika.. Nie chciałabym rezygnować z tej formy aktywności, robi się zimno, ćwiczenia w domu to niedługo będzie koniecznośc.. :/

Gość gość
Nie przejmuj się sąsiadami. Skacz na zdrowie,byle nie o brzasku i nie późnym wieczorem.

Zwykła mata do ćwiczeń sporo zagłusza i nie ląduj jak słoń tylko mięciutko na palcach.

sama mieszkam w bloku, wiec robie co moge, czyli krece na hula hop i masuje cialo szczotka brista z naturalnego wlosia.. to sa dwie moje czynnosci, ktorych staram sie nie opuszczac..

Gość stacjon
mnie też denerwuje jak mi ktoś skacze po suficie. Ja kupiłam na avans.pl rowerek stacjonarny, lepszy jest bo oglądam tv i pedałuje nie hałasuje a efekty są