Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to ciąża???

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich. Mam pytanie, może któraś z was miała podobną sytuację??? Mam 27 lat, miewam regularne cykle miesiączkowe, nie zażywam tabletek hormonalnych, spóźnia mi się okres jakieś 2 tyg. zrobiłam już milion testów ciążowych, dziś jest już cały miesiąc po stosunku, wszystkie negatywne, od 2-3 dni mam dziwne, ciemne plamienia, brzuch pobolewa mnie jak na miesiączkę... Prawdopodobieństwo zajścia w ciążę jest, ponieważ miałam niezabezpieczony stosunek mniej więcej w dni płodne... Dodam jeszcze, że w ostatnich 2 miesiącach zastosowałam drastyczną dietę i schudłam jakieś 6-7 kg, no trzeba wprost powiedzieć- głodząc się... Mam też ostatnio bardzo dużo stresów... I uprawiałam dużo sporty w tamtym miesiącu (przed spodziewaną teraz miesiączką, która mi się spóźnia) Błagam... Określcie z doświadczenia jakie jest prawdopodobieństwo, że jestem w ciąży? Duże? Czy małe? Testy są całkiem czyściutkie... Nic kompletnie nie wykazał ani jeden... Czy mogę odetchnąć???? :-(

Gość gość
Myśle ze to nie ciaza a wynik odchudzania. Dla pewności zrobiłabym betę hcg

Gość Liwia290613
Wydaje mi sie, ze nie jestes w ciazy. Nie mozna jej jednak wykluczyc poniewaz wspolzylas bez zabezpieczenia. Najlepiej zrobic test z krwi bo jest najbardziej wiarogodny ☺ Okres moze sie spoznic przez stres i diete a brazowe plamienie moze zapowiadac nadejscie spoznionej miesiaczki ☺

Gość gość
Masz zaburzenia hormonalne pewnie pod wpływem tych wszystkich czynników które podalas.

Gość gość
Prz takim spóźnieniu musisz iść do ginekologa. Nie wygląda to na ciążę, ale musisz zbadać dlaczego nie masz okresu.

Gość gość
poczekaj zaparze kawe

Gość gość
Dziekuje za wypiwiedzi. Troche sie uspokoilam... ;-)

Gość wiktoria582
Witam. okres miałam 3.10 trwał tak jak zawsze 2-3 dni, a później 2dni plamienie. cykl mam bardzo niereguralny, trwa 28-32 dni. ciężko mi wyznaczyć owulacje. kochałam się z mężem od 7.10 prawie codziennie. 18.10 dostałam dziwnego plamienia koloru brązowego, było go dość sporo, na drugi dzień widziałam krew. kolejnego dnia już cisza. bardzo bolał mnie brzuch, prawy jajnik dość intensywnie odczuwałam. nie bolą mnie piersi, nie mam żadnego śluzu, totalnie sucho co się u mnie nigdy nie zdarza. zgaga mnie dopada wieczorem. i tak się zastanawiam czy mogę być w ciąży? robiłam dziś test, wyszedł negatywny. albo tak jest, albo to jeszcze za wczesnie.