Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy urósł wam biust?

Polecane posty

Gość gość

Ja mam 15 lat i nadal praktycznie nic nie mam, jestem załamana coraz bardziej z tego powodu :/ byłam u ginekologa i pytałam o hormony czy tabletki anty żeby cos sie ruszyło i przy okazji wyregulował okres to powiedziała lekarka, że jestem za młoda na branie hormonów i mam czas nawet 3 lata. W dodatku zaczęłam dosyc późno dojrzewać - okres dostałam w wieku prawie 13 lat (ostatnia w klasie). Ja dojrzewam tak jak ciocia, ona tez późno dojrzewala (dostalam okres w dokladnie tym samym czasie co ona, nawet mialam takie same początkowe cykle). Ciocia teraz nosi rozmiar 75C. Ja 65A mam...

Gość gość
Twoja ciocia jest trochę postawniejsza od ciebie ale biust ma mały (na to właśnie wskazuje rozmiar 75C). I jeśli inne kobiety w rodzinie też mają takie niewielkie biusty, to i ty raczej taki mieć będziesz. A kiedy - to już tylko Matka Natura wie, piersi rozwijają się do ok. 21 roku życia, ale i potem działają hormony, ciąża, zmiany wagi...

Gość gość
Kobiety w rodzinie mają normalne piersi (obecnie na oko może B) ale nie wiem jakie miały wcześniej każda z nich jest po conajmniej jednej ciąży, więc inny biust za pewne miały za młodu. Moja ciocia z tego co ją pytałam to chyba do 17 roku życia była komoletnie płaska, nic zero biustu. Ja troche cos tak mam, ale prawie nic. Dopiero po 18 rz się rozwinęła i piersi spore nawet miała, było to widać bo na dole była wręcz chuda.