Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ulewanie

Polecane posty

Gość gość

Jak wygląda ulewanie u dzieci? Proszę powiedzcie czy "chlustanie" mlekiem to normalne?

Gość gość
Moja córka co wypila to ulala. Tez hlustala. Panietam

Gość gość
Czasami jest tak że obie jesteśmy zalane. Czy Wy też tak macie?

Gość edyta89
ile corka ma ? jest na piersi czy mm ? moja corka tez ulewala ale zmienilam jej mleko j jest ok jak jest na piersi to juz bym radzila lekarza

Gość gość
Mnie lekarz mówił że jeżeli ulewa max łyżkę stolowa to jest to normalne, przy wiekszej ilosci trzeba by sie bylo skontaktowac z lekarzem. Mój tez nie raz rzygnal mlekiem i zauwazylam ze robil to zawsze bedac karmionym butelka a nie piersia

Gość gość
moja córka bardzo ulewała,zagęszczanie mleka powodowałao zaprcia, wszystko co możliwe wypróbowaliśmy, jak zaczęła 4 miesiąc jak ręką odjął,więc cierpliwości

Gość gość
dodam że ulewała bardzo dużo,po jedzeniu non stop iw dużych ilościach,byłam załamana,teraz ma 8 lat i żyje

Gość gość
Ma już 3miesiace i 4 dni. Karmiona jest mlekiem z puszki. Ulewa nam ok tygodnia. Kupki od miesiąca luźne. Zmieniliśmy mleko na takiedla dzieci ze skłonnością do ulewania i dzisiaj ma zaparcia. Sama już nie wiem co robić. A lekarz kazał do tego mleka dawać jeszcze zageszczacz. To nie wiem co po tym byłoby.

Gość gość
Wcześniej dostawala takie mleko przeciw kolkom zaparciom itd to pomyślałam że dlatego kupki luźne Ale jak zaczęła ulewac to zmieniłam na to przeciw ulewaniu i sa zaparcia. I teraz nie wiem co jej dawać.

Gość gość
Ulewanie to faktycznie stolowa lyzka. Jesli dziecko wymiotuje chlustajaco pod cisnieniem to napewno nie jest to ulewanie. Dziecko moze chlustac np z powodu refluksu czy przejadania. Moj syn wymiotowal jak zjadl za duzo. Moze dawaj mniejsza porcje mleka? A jak nie wystarcza mu dajnten zageszczacz.

Gość gość
Kurczę nie sądzę żeby się przejadała bo zjada sporo mniej niż na opakowaniu jest napisane.