Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z chłopakiem

Polecane posty

Gość gość

Witam ! Mieszkam z chłopakiem już dwa lata, bywało czasem między nami źle ale teraz to co się dzieję jest tragedia. On nie ma od miesiąca pracy, ja pracuje za Nas dwoje. Nie mam juź powoli sił, ale nie potrafię go zostawić. On w ogóle nie potrafi rozmawiać. Jak mówię mu, że się martwie i co my zrobimy dalej to on na mnie krzyczy i zachowuje się tak, że czasem się go boję. Pomocy !!co mam robić ?

Gość gość
Odejść jeżeli w najbliższym czasie nie znajdzie pracy.

Gość gość
odejsc jezeli jest zle,ja tez odeszlam po dlugim czasie,Jesli zaczyna byc zle to pozniej jest tylko gorzej,jesli sie go boisz to wpedzisz sie w chorobe tak jak ja,nie da sie zyc w ciaglym strachu

Gość gość
hej, 2 lata to juz troche czasu, czemu nie ma pracy i pozwala na to by obciazyc Cie wszystkimi kosztami zycia? moze byc zle, gorzej, ale jakies wsparcie, plan? napisz cos wiecej bo tak trudno ocenic i cos doradzic

Gość gość
Zbliza się zima kto bedzie ci czyścił przewody dymowe.

Gość gość
Nie ma pracy, bo go zwolnili. I zamiast szukac to on wysyła cv a potem nie odbiera telefonów jak dzwonią. Też już mam wszystkiego dość,pracuje po 17 godzin i nie daję rady już. Zależy mi na nim i chciałabym żeby był taki jak zawsze. Ja już nie potrafię z nim rozmawiać, bo on zaraz na mnie krzyczy że ja nic nie rozumiem. Jest leniwy. Do tego wszystkiego czuję, że on pisze z jakąś inną dziewczyną. Czuję się tak jak bym przestała być dla njego atrakcyjna. Jesteśmy zaręczeni. Moi rodzice myślą, że u nas jest tak kolorowo, każdy tylko mi mówi jak mi zazdrości, że mam takiego chłopaka. Do momentu jak miał prace był taki jak zawsze : kochany, uczciwy i wspierajacy . Już nie wiem nic...

Gość gość
Ledwo stracił pracę i nie może tobie fundować wszystkiego i wydajesz swoje pieniądze na was dwoje i już afera :P Nie dojrzałaś do poważnego związku wróć do rodziców!

Gość gość
Nigdy niczego mi nie fundował. Nie oczekuję od niego tego.

Gość gość
Będzie konserwatorem twojej kanalizacji