Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

2 skrajne stategie:czy ukryta taktyka czy odważnie o uczuciach? co wolicie?

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie; #1 Pierwsze wg tego poradnika, że lepiej się ukrywać, czekać, zdobywać za każdym razem punkty, bo jest się podobno tajemniczy itd www.jak-zdobyc-dziewczyne.pl/zwiazki/3-warunki-aby-rozkochac-w-sobie-dziewczyne/#sthash #2 Od razu, lub prawie od razu do rzeczy z odwagą, bo po co się ukrywać z uczuciami jak ktoś się podoba..? przykład: bibsy.pl/0MABIc4C/friendzone-to-prawdziwy-dramat-dla-wielu-mlodych-mezczyzn-nastoletni-chlopcy-czesto-podkoc***a-sie-w-swoich-kolezankach-z-gimnazjum-czy-liceum-ale-nie-maja-odwagi-by-im-o-tym-powiedziec-w-efekcie-koncza-jako-ich-najlepsi cytat: "dlatego powinno się mówić wprost o uczuciach.." JAKIE rady i doświadczenia Wasze?

Gość Karolka3888
No i kolejny taki temat. Kręćka mozna dostać. Może u nastolatków takie gierki działają. Jestem dojrzała kobietą i lubie jasne sytuacje i wiedzieć na czym stoję. Nie ganiam za facatami którzy nie okazują mi zainteresowania. Ja wiem od 1-2 randki czy kogos chce czy nie i facet tez powinien to wiedzieć i to okazywac i zabiegać o kobietę, a kobieta sie temu chętnie poddawać. Czy wyjdzie z tego związek na stałe nie wiadomo, ale początki powinny być intensywne i nikt niczego nie powinien ukrywać.

Gość Karolka3888
Jakby facet po randce milczał kilka dni to na pewno bym na niego nie czekała i chodziła na kolejne randki. Jesli od razu "coś" zaiskrzy i dzwoni pisze, spotykamy sie to skupiam sie na tym jednym i odwzajemniam

Gość gość
Wolimy szczerość i otwartość

Gość gość
bo tak łatwiej mówić że zawsze niby otwarcie, tak jest wygodnej, bo facet się odsłania. Wy nic nie tracicie rozpoznając sytuację i możecie łatwo go spławić, jak coś nie pasuje. Jednak czasami zostawić sobie jakieś karty. Jak rzuci nie rozpoznając gościa (bo np. ma taki kaprys), mozna dopiero wtedy pokazać co straciła zdobywając inną;-)