Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zoya222

Wozki i foteliki GRACO duzo taniej

Polecane posty

Gość julianabalkonie
widziałam i też mnie zainteresowało sporo można dostać zwrotu pieniążków przy zakupie np wózka

Gość gość
A to tylko w tym sklepie ta promocja na Graco?

Gość zoya222
W kilku sklepach widziałam te reklamy to raczej to jakaś ogólna promocja marki Graco

Gość gość
Dziewczyny mi babka w smyku mowila, ze graco to jedna z gorszych firm produkujacych wozki, ze jest bardzo duzo reklamacji, i ogolnie nie poleca :/

Gość gość
Nieprawda, pewnie w Smyku maja większa kasę za droższe wózki i sprzedawczyni Cie chciała na coś innego nadusić. Ja mam wózek graco evo i bardzo jestem zadowolona, fotelik terac chce kupić następny z ich marki ( fajnie że promocja)

Ja miałam fotelik-kołyskę i wózek z Graco, byłam bardzo zadowolona, potem je oddałam koleżance i wiem, że jeszcze kolejne dziecko z nich korzystało, tylko to było 13 lat temu.

Gość gość
dużo ludzi kupuje graco bo są nie tak drogie jak niektóre wózki czy inne rzeczy całkiem dobre, to jedna z popularniejszych marek w Polsce tak mi się wydaje. też kupiłam z graco fotelik akurat, nautilus bo wózek miałam po koleżance , i fotelik całkiem całkiem, porządnie zrobiony no i moje dziecko 3 rok w nim jeździ

Gość gość
do końca listopada ta promocja ? suuuper ! wózek musze kupić, myslałam że w grudniu ale jak jest taka okazja to się pospieszę graco to popularna marka, 2 sasiadki mają ich wózki

Gość gość
Ja też patrzyłem na ten wózek, ale w koncu wybraliśmy wózek Anex Sport, podoba nam się gondola, spacerówka i fotelik.

Gość lidkaz3409
Ja wole jednak Graco z promocją Cashback :) czytam opinie i jutro chce zamówić całe 3w1 i przy promocji wyjdzie taniej o 350 zł :)

Gość gość
jutro kończy się graco cashback , kto nie zdążył to jutro o sklepu :) ja dzisiaj kupowałam :) wnioski o zwroty pieniązków do 15 grudnia mozna składać prawda?

Gość gość
a to jednorazowa promocja czy może je powtarzaja co jakiś czas- wie ktoś?????