Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mowicie obcokrajowcom o emigracji?

Polecane posty

Gość gość
Co daje patriotyzm jsk się żyje w tym kraju zle

Gość gość
Jesteś mądrzejsza i bogatsza hahahahahaha Kto ci to powiedział szmato. Twój spocony turas co cie wali w te twoje obwisle cycki. Stara komunistyczna szmata z ciebie, antypolskia gnida.

Gość gość
Dokładnie, nie traktujcie tego trolla serio, taka tu jego rola, płacą mu za te jego wypociny, żeby była większa poczytność tematów :D

Gość gość
Przecież nikt go serio nie traktuje .chciałbys żeby twoja zonkaiala takie cycki jak ją.daj jej kasę może o siebie zadba .a ciebie tylko na placki po cygański stać biedaku.gdybym była komunista to pewnie bym e Polsce została .a mój mąż jest Polakiem idioto.na dodatek przystojnym i zaradnym.

Gość gość
Twój facet jest taki zaradny, ze zabojadom musi gary zmywac hahahahah Wielki mu kurfa biznesmen hahhaha

Gość gość
gość dziś gdzieś tam paroowa pisała, że żonka i dziecko byli z nim w UK! więc wyobraźcie sobie w jakich warunkach musiała ta biedna żona z tym dzieciakiem żyć! nie pracowała bo urodziła, a ten żydził każdego funta bo odkładał na 5-6 mieszkań w Polsce z jednej pensji nie wiem ile można odłożyć z 2 tys funtów mając na utrzymaniu żonę dziecko i dom - ale on twierdzi, że jeszcze mieszkania w Polsce popkupował!!! xxx a właśnie!!! to jak to było z tą żoną bo wcześniej twierdził, że wszystko odkładał i z kumplami pokój wynajmował - a ciężarna gdzie wtedy była? w schowku na szczotki? gdzieś tam wcześniej pisał że wszystko rodzicom na kawalerkę wysyłał - czyli zrobił dzieciaka, kradł dziecka benefity i swoim starym wysyłał złodziej pieprzony!!!

Gość gość
Polska jest na skraju bankructwa, tylko kreatywna ksiegowosc to przykrywa... Juz na nic nie ma pieniedzy w budzecie panstwa... Poogladajcie sobie analizy budzetu panstwa...

Gość gość
mowie prawdę. ze z ciekawosci zeby zobaczyc swiat a potem sie zakochalam i zostalam. dodam ze w Polaku zeby nie bylo dziwnych insynuacji.

Gość gość
Kurwa gooopie IIzdy, ten co wrocil do Polski czyli przyslowiowy AWFiarz to jest jedna osoba a ja jestem druga. Skacze wam gul ze nie macie kasy na mieszkania co? Ma skakac i juz :D A tak po za tym to ja jeszcze jestem w UK, goopie qrwy, a wy sobie dalej mozecie prowadzic swoje sledztwa, kto to, jak to, niemozliwe ze ma tyle kasy :D

Gość gośćNieRasista
Ja mowilem zawsze prawde,ze zarobki w PL na miesiac!to od 300euro do 500 to niewierzyli a koszty utrzymania porownywalne,mowilem,ze to niewina ludzi a rzadu ktory jest zydowski,mowilem ze jestem patriota,radykalem,ze gdyby nie sytuacja to bym nigdy nieopuscil kraju swego,a jak irysy mnie wkurfily to mowilem im celowo ze jestem tu tylko po to by kase wydusic z ich kraju i slac do mojego.Nieraz mialem przypadki ksnenofobi tak zwanej,dyskryminacji na tle narodowosciowym ale pomimo tego rozumialem ich i sie niedenerwowalem ze mnie dyskryminuja a wkurfialem sie ze moj pseudo rzad jest winien tego iz jestem wlasnie dyskryminowany.Dumnie kroczylem po ulicach ich miast jako polski nacjonalista.Teraz od 5 lat znow mieszkam w PL po 6letniej emigracji i moje poglady o tyle sie rozszerzyly ze teraz sytuacja Bialych ludzi Europy,zmusza nas bysmy bratersko walczyli o Biala Europe bez wzgledu czy to Irlandczyk,Anglik,Francuz.Mimo roznic kulturowych,obyczajowych winni jestesmy Europie walke w imie Narodow naszych pod braterskim sztandarem wyzwolenia spod okupacji islamu...To dziwne i niedorzeczne pomysli wielu z Was ale jakze troskliwe i godne dla wielu z Was!CWP!Zeby Polska byla Polska!

Gość gość
Nie wyjechalismy Zmywac garow we Francji.a mój mąż ma bardzo dobry zawód.jak się zna francuski to w tym kraju nie ma problemu z praca . AB nie jadkam, ty prymitywnie nawet pojęcia o kuchni francuskiej nie mas .to w końcu debilu gdzie ty mieszkasz? Niektórzy nie muszę się martwić mieszkaniem bo maja w Polsce .

Gość gość
gość dziś K**wa gooopie IIzdy, ten co wrocil do Polski czyli przyslowiowy AWFiarz to jest jedna osoba a ja jestem druga. Skacze wam gul ze nie macie kasy na mieszkania co? Ma skakac i juz smiech.gif A tak po za tym to ja jeszcze jestem w UK, goopie qrwy, a wy sobie dalej mozecie prowadzic swoje sledztwa, kto to, jak to, niemozliwe ze ma tyle kasy xxx patrzcie!!! paroowa ma rozdwojenie jaźni! wydało się że okradał własne dziecko to teraz udaje kogoś innego!!! tfu, świnia!

Gość gość
To forum niestety spadło na psy przez jednego idiotę! Po co mu wogóle odpisujecie?!! Ignorować debila i tyle! Człowiek wie wysili i napisze na temat, ciekawy spostrzeżeń innych i wpadnie taki niedowartościowany niedorozwój ze swoim słownictwem spod budki z piwem i rozwala temat. szkoda czasu :o

Gość gość
Nie odpisywac parowie!

Gość gość
No właśnie emigracyjne gnidy. Jak to możliwe, ze ja tam po pięciu latach kupiłem mieszkanie w PL, nowy samochód i przywiozłem kilkadziesiąt tysięcy, a wy śmiecie nie? Jak to możliwe, ze ja tam miałem stały kontrakt na ponad 2 tys funtów, a wy śmiecie nie? Jak to możliwe, ze ja byłem tam brygadzista, a wy śmiecie jesteście tylko zwykłymi szarakami? Jak to możliwe śmiecie, ze ja w ciagu tygodnia znalazłem w PL prace za ponad 3 tys, i żyje jak pan u siebie na włościach, a wy śmiecie na wynajmowanych flatach z dywanami? Jesteście posrancsmi. Tak mnie straszyliscie Polska, ze mi się nie uda, ze bieda, ze przypomnę sobie dlaczego wyjechałem. Emigracyjne gnidy z brytyjskiego marginesu społecznego, możecie mnie w dupę pocałować śmiecie. Już trzy miesiące w PL. Co miesiąc zostaje nam na koncie 1 tysiak z wypłaty. Na wszystko nas stać w kochanej i pięknej PL. Wy Jesteście natomiast tam dziadami, nieprzedstawiającymi sobą żadnych wartości. Brytole wami gardzą. Zwykle Gnidy emigracyjne.

Gość gość
brygadzista! buhahaha ale kariere zrobiłeś nie ma co :D już wiadomo skąd ten język! prosto z fabryki ;)

Gość gość
Ty leszczuku z 22.00, pochwal sie co ty osiagnales na emigracji, bo tez z checia bym sie posmial.

Gość gość
Raczej by ci kopara opadła brygadzisto :D i tak byś ne uwierzył skoro uważasz sie za niewiadomo kogo z takim "osiągnięciem". Poza tym nie muszę ci się chwalić bo nie czuje potrzeby dowartościowania sie :p

Gość gość
Smieciu brygadzista to według was syfy emigracyjne team leader. Niemoto nic tam nie osiągnęłaś, jesteś zwykła polczyna która wala obcokrajowcy na potegę. Masz dwie lewe ręce i dlatego do uka wyjechałaś zapchlona poczwaro.

Gość gość
Ale kurfa bzdury. Iluż was emigracyjne śmiecie zarabia 2 tys jednostek na Zacjodzie, gdzie wy macie chleb za 0,7 jednostki? Co za pyerdolce. Większość z was tyra w uka za max 1500 jednostek. Pamietam jak taki pokurfieniec emigracyjny, raz przyniósł mi payslip, na którym było 500 funa za tydzień. Mówi do mnie, patrz ile się tutaj zarabia. Tyle głupek nie dodał, ze musiał pracować po 11,5 godziny przez 7 dni w tygodniu, na nocna zmianę, by tyle zarobić. Normalnie miał 1200 funtów. To były moje początki w uka. Posrance jedne. Zwykle nieudaczniku.

Gość gość
Brygadzisto akiedy zdazyles ten dom w Gdyni kupic? Jak tak szybko prace znalazles to sie tym zajal? Twoja zonak to chyba niezla niemota z tego co piszesz, a gdzie ona wogole rpacuje, a przy tych wszystkich oplatach nie piszesz ile rpzedszkle w Polandii kosztuje smieciarzu samochod t o normalka, nie znam nikogo kto nie ma idioto

Gość gość
Ja zarabiam czasem ponad 2tys jednostek na zachodzie :D Pracuje jako accountant assistant :) A pseudochleba za 0,7 jednostek nie tykam, sama pieke na zakwasie :) W koncu cos madrego wuefisto :) Porównywanie poziomu zycia za pomoca jednostek, nie nominałów.. Tylko obawiam sie, ze wyjdzie to na niekozyśc PL..

Gość gość
Nominał to masz w tej zasranym łbie i jest on baaars o ujemny. Dziurawcu, przedszkola w PL są darmowe szmato. Pracuje jako operator CNC zdziro. Na razie tylko toczę ale zakład wysłał mnie na roczne szkolenie i uczę się tez programować te maszyny. Uebana ściero oprócz AWF skończyłem tez technikum mechaniczne budowy maszyn, mam dwa zawody śmiecie. Niemota to jesteś ty skurfialy, śmierdzący, dziurawcu przerochany przez tabun obcokrajowcow. Uebane ściery od podłogi. Gnijcie w uka syfy emigracyjne, nikt za wami w pięknej PL nie tęskni.

Gość gość
naprawdę wierzycie że wuefista za 2 tys utrzymywał w uk niepracującą żonę z dzieckiem, dom, opłacał rachunki i jeszcze odkładał na mieszkanie w Polsce?

Gość gość
przedszkola w PL są darmowe szmato. xxx ha ha ha ha ha ha ha ha ha ale do/j/e/b/a/ł!

Gość gość
Yebane dekle z emigracji.

Gość gość
y*****y kłamczuch troll

Gość gość
wuefista to kretyn debil nimota polski pisowiec moher nierob zjeb genetyczny czlowiek psychiczny