Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

(anglia) co podac dziecku na kaszel ?

Polecane posty

Gość gość

Od 3 tygodni moj syn strasznie kaszle i nic z naturalnych srodkow nie pomaga podawalam mu polski lipomal tez nic jakie maja tutaj dostepne srodi na kaszel u rocznego dziecka ? Uprzedzam pytania bylam u lekarza ale nic nie przepisal kazal smarowac vick i tyle a syn nie spi w nocy bo budzi go kaszel placz ciagle rozkaldam rece bo nie wiem juz co z tym zrobic

Gość gość
Zrób sama szybko syrop z cebuli. Mojemu pomaga. Przepis znajdziesz w googlach.

Gość gość
Chryste Panie w tym UK naprawdę konowały są :( moja dostała ihalacje,na noc dexapico a na dzien flegamine podaje syrop z sosny i przeciwwirusowe neosine idz jeszcze raz do lekarza kurcze za dlugo to trwa

Gość gość
aha i nie smaruj vickiem na noc bo rozgrzane dziecko bardziej kaszle,wietrz mieszkanie,niech w domu będzie chlodniej, mozesz tez zrobic inhalacje z soli fizjologicznej,jak dawno bylas u lekarza

Gość gość
U lekarza bylam wczoraj ( ciapak ) tylko u niego byl wolny termin na innych trzeba czelac tydzien osluchal go i tyle powiedzial ze antybiotyk nie potrzebny i nic sie nie dzieje zlego,

Gość gość
ja myślę że nic nie podawać ,robić inhalacje z soli fizjologicznej kupnej albo sama możesz ją zrobić .Nie wiem co to za kaszel bo syrop z cebuli tez nie jest dobry na każdy kaszel ,po za tym 3 tyg kaszel to raczej nie przeziębienie ale może jakaś alergia albo astmatyczne trzeba zrobić badania. No i może wymaz razem z antybiogramem

Gość gość
Tyxylix czy jakos tak. W miarę dobry. A jak po tygodniu nie przejdzie to do lekarza znowu. Moja corka kaszlala 3 tygodnie i odrazu dostała inhalacje. Jeszcze dostałam opieprz ze tak późno. Moze późno, ale czy ja myslalam ze ona cos da corce? Tutaj wiecznie wszystko calpolem leczą