Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izi2424

Pierwsze objawy ciąży przez spodziewana miesiączka

Polecane posty

Gość Izi2424

Witam was dziewczyny pomóżcie mi staramy się z mężem o dziecko od 3 miesięcy. Okres mam mieć 1 listopada mój cykl to przeważnie 3 dni z mężem kochaliśmy się co 2 czasem co 3 dzień. Kilka dni po owulacji miałam ból w lewym jajniku i troszkę pobolewanie w podbrzuszu piersi mam jak miałam jak myślicie może to być ciąża gdy w tym czasie boli lewy jajnika i podbrzusze? ????

Gość Izi2424
Jak było u was ????

Gość gość
u mnie w pierwszej koło 20 dc na 26 dniowe miałam obj jakby zaraz miał być okres takie pobolewania podbrzusza a w drugiej sie zdziwiłam jak zobaczylam 2 kr bo zero obj

Gość gość
Ja tuż przed spodziewaną miesiączką miałam tylko mocny ból piersi, bardziej mnie bolały niż zwykle. Potem jak mi się "spóźniał okres to pobolewał mnie brzuch jak na okres i podczas wysiłku przy sprzataniu bardzo osłabłam i bolała mnie głowa.

Gość gość
Ja mialam cykle troche nieregularne. Tzn 29-33 dni. Ok 20 dnia cyklu siedzac w pracy poczulam mega dZiwny bol. Trwał jakies 15 minut. Od tej pory mialam bike jak na okres ale krwi nie bylo. Tylko delikatnie czasem bolalo. Oprocz tego czulam sie zmeczona i senna ale tłumacZyłam to jesienna aura. CodZiennie czulam sie jakbym miala byc chora. Nie mialam energii , bylam zmeczona, nie mialam apetytu. Odrzucalo mnie id jedzenia. I tyle. Nic wiecej. Bol piersi i mdlosci byly juz po tescie.

Gość gość
u mnie takim objawem była zachcianka na ogórka kiszonego, 2 dni przed @, nie lubię ogórków, drugi objaw to ból brzucha w term @ i brak @

Gość gość
U mnie był dziwny ból a właściwie kłucie po jednej stronie tak jakby jajnik, trochę też szyjka macicy mnie pobolewała, jakby mnie ktoś tam uderzył :) nawet byłam u lekarza na badaniu bo bałam się że znowu mam torbiel na jajniku :D a za tydzień brak okresu i pozytywny test z blada kreską.

Gość gośćania
niestety objawy ciazy i okresu sa na tymn etapie podobne jezeli okres nie przyjdzie zrob test na razie ciecko cos powiedziec bo moze byc i tak i tak

Gość moze wkoncu
Witam.W zeszlym miesiacu dostalam okres 13.10.Pare dni przed zrobilam test bo jakos zle sie czulam tzn.jakas taka slaba bylam,ospala i ciagnelo mnie podbrzusze.Okazal sie negatywny.Okres jednak nie byl taki jak zawsze.Zaczal sie plamieniem,trwal krocej i nie byl obfity.W tym miesiacu doszlo cos nowego.Okres mam dostac za ok.10 dni(raz dostaje 2 dni przed a raz 2 dni po terminie).Od 4 dni bola mnie piersi.Sa troche wieksze i widac zylki.Podbrzusze pobolewa mnie jak na@.Wczoraj mialam pypcia na pizze a wkoncu zjadlam sloik ogorkow w zalewie octowej.Dzis jakos mi slabo.Dziwnie czuje sie chodzi o zoladek i jakos mi sie w glowie czasem zakreci.Z mezem nie zabezpieczamy sie zbytnio.Raz prezerwatywa a raz przerywany.A ostatnio jakos zawsze przerywany i dlatego pytam czy mozliwa jest ciaza bo przy takim przerywanym zawsze cos moze sie dostac do srodka.A dodam ze od 2 dni czuje jakby prad mi przechodzil od macicy do warg sromowych i takie pulsowanie tych warg ale tych mniejszych.