Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojesieyty

Proszę o szczera rade, czy ja jestem bez wartości

Polecane posty

Gość bojesieyty

Popełniłam w zyciu wiele błedów i nie które sie za mną ciągną. Wcześniej juz pisałam miałam 4 chłópaków( 2 x rok, pół roku i 2 miesiace). 3 zrobiłam laske (jeden raz) i raz stymulacja reczna. Ja niechciałam isc na całosc to mnie rzucali.Obecny chłopak mowi mi ze to nic, ze jego koelzanki robia gorsze żeczy i sie nie przejmuja. Chodze do psychloga który mowi ze nic złego nie zrobiłam, ale ja nie moe zyc z ta myśla, ze sie tak szm...ciłam. Tym bardziej, że na innym forum ludzie pisza ze nie mam wartości i ze powinnam zostawic obeznego faceta(który nie miał dziewczyny) bo wartosciowy facet nie jest dla mnie, ze na pewno jestem nie stała w uczuciach, ale to faceci mnie rzucali gdy mowiłam ze wiecej nie chce

Gość gość
pogięło Cię ? kto Ci wmówił takie bzdety ? i na jakiego grzyba spowiadasz się innym ze swoich doświadczeń ? skoro nie żyje się w dziewictwie to oczywiste że kobieta w pewnym wieku ma już jakieś doświadczenia seksualne jeśli co dzień nie uprawiasz seksu z przygodnie poznanym facetem to nie masz sobie nic do zarzucenia mam 41 lat, do wieku 23 lat byłam dziewicą, do tej pory miałam 4 parterów w tym 3 to były związki, nie mam sobie nic do zarzucenia i nie uważam się za jakąś rozwiązłą

Gość gość
Jesteś fajną, wartościową osobą. To ci, którzy Cię zostawiali byli bez wartości. W dodatku teraz masz fajnego faceta, który akceptuje Cię taką, jaka jesteś, więc nie przejmuj się opiniami innych. Przecież ty nie robiłaś tego dla pieniędzy, tylko z uczucia, to co w tym złego?

Gość gość
zupełnie niepotrzebnie spowiadasz się ze swoich doświadczeń obcym osobom na forum, one wyczuły Twoją niepewność, słabość charakteru i czerpią sadystyczną przyjemność z gnębienia Cię, wiedzą że mają wpływ na Twoją chwiejną samoocenę. Skoro ty wiesz że uprawiałaś seks tylko będąc w związku to po co te wyrzuty sumienia i samobiczowanie ? postępujesz zgodnie ze swoim sumieniem i swoimi zasadami, mimo to każdemu zdarza się popełniać błędy, mądrością jest wyciąganie z nich wniosków i nie popełniane ich ponownie

Gość gość
Strasznie sie wstydzę. Jak słysze ilu facetów chce dziewice i to takie czyste. Psycholog mi mowi ze błedem jest to ze faceci odmenie wymagali a nic mi nie dali w zaminan, ze nie wiem jak to jest przyjemnie itp..i ze nie moge sie wstydzic. Ale kolezanka miała jednego faceta rozstali sie i nastepnemu powiedziała ze juz nie jest dziewca, i on jej powiedział ze po kims nie bedzie brał uzyanej dziewczyny..a co dopeiero ja 4 facetów i to jeszcze według duzej ilosci robienie loda jest obrzydliwe

Gość gość
Zakładasz po raz drugi taki temat zbokolu. Prawdopodobnie onanizujesz się czytając wypowiedzi. Dam Ci radę . Wymyśl coś lepszego albo idź do lasu na grzyby .O tej porze ich dużo. Przynajmniej w normalny sposób spożytkujesz czas i nie będziesz zaśmiecać forum idiotyzmami.