Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monikadzialogolnospozywczy

Stawy kolanowe, a praca fizyczba

Polecane posty

Gość Monikadzialogolnospozywczy

Witam, Mam 23 lata i pracuję fizycznie w delikatesach spożywczych. Co za tym idzie wysiłek przy dzwiganiu ciężarów dużo chodzenia i obciążone kolana. Często mam bóle w kolanach, tzw "łamanie" w kolanach itp. ostatnio byłam u chirurga gdyż miałam zapalenie więzadeł w lewym nadgarstku i przy okazji zapytałam lekarza o mój problem z kolanami. Zasugerował zmianę pracy gdyż pracuję w galerii handlowej na poziomie -2 i stwierdził że to aby nasila mój problem gdyż jest inne ciazenie na niższym poziomie pracy przede wszystkim fizycznej. Chciałam Was zapytać czy taka diagnoza jest możliwa? Że tak jak doktor stwierdził długo nie wytrzymam ? czy skonsultować to jeszcze z kimś innym ? Miał ktoś taki przypadek ? może ktoś ma znajomego lekarza aby dopytać o to ? Z góry dziękuję za odpowiedzi.

od ponad 20 lat naukowcy badali malza perna caniculus -gasi stan zapalny stawów- reumatyzm ,zwyrodnienia ,wskazany dla sportowców ,osób z nadwagą od 2009 w POlsce dostępny lyprinol-ole z małza perna caniculus -cena zbyt wysoka 120żł w badaniach była przebadana inna postać małza -mączka perna caniculus -podawana z tranem -wyciszała stan zapalny ,tylko małż zielony ma kwasy p/zapalne powstrzymujące reumatyzm i w 100% bezpieczny bo naturalny w Polsce dostępne wersje green lipped mussel lub grunlipmuschel -cena 150 kapsułek po500mg -czyli cena dostępna dla nas -do kupienia na eperna.pl poczytać-jest tam też dieta ............

Gość krystek29
może wypróbuj sobie jakieś suplementy, które wspomagają pracę stawów. ja czulem ból podczas sportu i ogólnie wysiłku fizycznego, ale zaczalem brac artro-vital i faktycznie po kilku miesiącach poczułem ulge. trzeba tylko być systematycznym i nie zniechęcać się

Gość gość
juz mendy ZE SPAMEM!!!!! :O

Gość gość
odzywiaj sie zdrowo, pij duzo plynow. wit. C, D, krzem (wywary ze skrzypu lub pokrzywy), kolagen zawarty w zelatynie. polecam filmiki profesora nieumywakina na kanale YT. doskonale wyjasnia wiele problemow zwiazanych ze zdrowiem: https://www.youtube.com/watch?v=1ABmTf8WIns

Monikadzialogolnospozywczy – Twoja praca niestety nie należy do najlżejszych, zwłaszcza, że jesteś młodą kobietą. Oczywiście zmiana pracy byłaby najlepszym rozwiązaniem dla Twoich problemów z kolanami, jednak nie zawsze jest to od razu możliwe. Na pewno dodatkowym minusem jest to, że praca znajduje się na niższym poziomie. Tak jak ktoś napisał, wypróbuj suplementy diety. Oczywiście takie preparaty to nie lekarstwa, ich zadaniem jest wsparcie leczenia. Suplementy diety pomagają w regeneracji stawów. Sprawdź nasz sklep Siegajpozdrowie.pl i nutraceutyki dla stawów: https://siegajpozdrowie.pl/leczenie-stawow.html Nutraceutyki to naturalne suplementy diety. W ofercie posiadamy też Lyprinol, o którym wspomniał Nutal, ale mamy też inne preparaty, jak np. Biolevox Complex. Życzę powodzenia!