Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przyrost hormonu bhcg

Polecane posty

Gość gość

witam . mam pytanie ... dzis odebrałam drugi wynik pobrania krwi na wzrost poziomu bhcg. wzrosł z 2126 na 2872 , wyniki roznią sie w czasie o 48 godz. czy to czasem nie za mały wzrost ? jestem w 5 tyg ciąży i to jest wynik w normie , tyle ze czy wzrost nie za mały , dziękuje za odp . aha wizyte u lekarza mam dopiero za tydzien wiec pytam tu

Gość gość
O dużo za mały przyrost

Gość gość
tak tez myślałam ... powinno byc ze 3500 pewnie

Gość gość
wydaje mi sie że powininna wzrosnąć o 66%

Gość gość
tak tez wyczytałam również w internecie , ale jak to sie ma do róznych osób...

Gość gość
Ja miałąm taki wynik pierwszej bety 7348 po 48 godz 10783

Gość gość
a jakie znaczenie mają różne osoby? Beta ma rosnąć. U ciebie wzrosło o 35% tylko.

Gość gość
Ale to po którymś tygodniu wolniej przyrasta... Tyle, że 5 tc to chyba jednak liczby szaleją...w to było to same laboratorium?

Gość gość
ja ci napisałam jakie miałam przyrosty bety miesiączkę miałam pod koniec wrzesnia cykle nieregularne w pażdzierniku nie dostałam bete robiłam 2 i 4 listopada. Ja robiłam w Diagnostyce

Gość gość
Autorko miałam tak jak ty i niestety życie we mnie przestało się rozwijać dalej, poroniłam w 9tc, choć wielkoscia i rozwojem zatrzymało się na 7tc.. oczywiście każdy przypadek inny.. trzymaj się... Znów ponownie badanie..

Gość gość
dziękuje z aodpowiedzi w temacie ... robiłam w jednym labolatorium. usg i kolejna wizyte mam w następny piątek. moja koleżanka pracuje w przychodni , wyniki zaniosła do pani pielęgniarki która pracuje na ginekologii i ona stwierdziła ,że przyrost jest, więc się ciąża rozwija. pani ,która odpisała ,ze miała takie same wyniki... bardzo współczuje . boże mam nadzieje ,że jednak u mnie będzie wszystko dobrze

Gość gość
aha ... pani miała taki sam przyrost ?

Gość gość
za mały ten przyrost niestety.. Trzymam kciuki aby ciąża sie rozwinęła ale może powoli próbuj sie oswajać z mysla nie tym razem.

Gość gość
W piątek na usg wszystko się wyjaśni...

Gość tasuiniu
Tak przyrost jest, ale jak na 5 tydzień zdecydowanie zbyt wolny. Niestety nie świadczy to o niczym dobrym. Ja przy takim przyroście również straciłam dzieciątko...Ale różne cuda się zdarzają:))))

Gość gość
w 5 tyg , lekarz na usg nie stwierdził widoczności zarodka... zrobiłam 4 dni pożniej bhcg no i po 48 godz wynik był jaki podałam wczesniej , wzrost nieduzy , więc szłam na dzisiejsze usg ze swiadomością ,ze nic tam się nie rozwinęło , ale jednak sie rozwinęło , zarodek 5mm i serduszko biło... z usg obecnie 6 tydz i 2 dni. więc chyba jest na dobrej drodze wszystko