Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rospusta

erodate , czy mieliściemiałyscie przygode na tym portalu.....

Polecane posty

Gość rospusta

Witam , poszukuje osób , które mają doświadczenie z erodate.Jakie są wasze odczucia warto czy nie?Ja miałam dwie jedna mega fajna druga nie:)

Gość gość
Ile kosztuja za godzine?Brzmi optymistycznie nazwa,ale ciekawe ile licza sobie pozniej za godzinke.

Gość rospusta
pytam tych co mieli doświadczenie jak w temacie

Gość gość
Ja jedna mialem tam przygode ale ogolnie slaby ten portal.Kobiety probuja zarabiac na zdjeciach.Fotki za kredyty.

Gość gość
Wiem facec***isali , że 80% to naciągaczki , albo panienki umawiające się za kase z kolei 80% to tępe zboki. Chodzi mi o to czy ktoś doświadczył jakiejś fajnej znajomość opartej na dobrej zabawie , wzajemnym szacunku itp :)

Gość gość
Ja poznalem jedna laske ktora okazalo sie ze mieszka blisko mnie.Nic innego nie pozostalo jak skonsumowac znajomosc sasiedzka.Pojechalem po nia i zrobilismy to w aucie.Fajnie bylo :-)

Gość gość
Miałam znajomość z super facetem pierwsza ero randka w życiu z całkowicie nieznanym gościem super przeżycie.spotykaliśmy sie 1,5 roku raz u niego raz u mnie.Mamy kontakt do dziś super koleś. Z erotycznych spotkań przerodiło sięto w super znajomość nie tylko na polu ero :) miałam szczęście wyłowićwsród tlumu dewiantó prawdziwą perełkę:)

Gość gość
Portal skrojony na miarę patologii, która tam przebywa. Pomijam już dziewczyny z Roksy, domówki i inne wynalazki, ale bardziej zwracały moją uwagę tzw lewe, fałszywe profile, zakładane przez administrację i osoby z nią związane. Zero prywatności. Nie miejcie złudzeń. Czytają privy użytkowników, sprzedają zdjęcia. Ochrona danych jest fikcją. Obecne tam grono pijaczek, alkoholiczek i osób z problemami psychicznymi pokazuje prawdę o tym portalu. Wiele osób żyje tam z szantażowania innych użytkowników. Osoby w związkach są szczególnie łakomym kąskiem dla tej bandy psychopatek. Zwracanie uwagi tej pseudo administracji związanej z burdelem i klubem Lava, na obecność osób, które szkalują użytkowników, którzy głośno piszą o patologii na tym portalu, kończy się usuwaniem konta i inwektywami, ciągłym szantażem ze strony osób powiązanych z administracją. Dno. Na żadnym innym portalu nie panuje taka psychoza fejków i nigdzie indziej nie spotkacie tak żałosnej administracji.