Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karo3124

dziwne plamienie

Polecane posty

Gość karo3124

Od wczoraj zaczelam plamic na brazowo nie wiem o co chodzi? Nigdy nie mialam plamien przed @ zawsze mialam po jeden dzien plamienie jest bardzo skape a dzis pojawily sie takie male skrzepy nic mnie nie boli czuje sie dobrze Przed tym plamieniem brzuch mnie bolal kilka dni jak na @ i jak zaczelam plamic przestal nie wiem o co chodzi a dzis mam dopiero 28 dc a cykle mam 31 dniowe Uprawiam seks z mezem bez zabezpieczenia ale watpie zebym byla w ciazy

Gość gość99999991111111
Moze to implantacja

Gość Baalbi
A sex bez zabezpieczenia uprawialas w ktorym dniu cyklu?

Gość karo3124
Przy implantacji raczej nie ma drobnych skrzepow

Gość karo3124
Seks uprawialam gdzies tak miedzy 16 a 18 dc z 3 razy

Gość Baalbi
Kurczę to jakos w dniach plodnych i okolo owulacji przy Twoich cyklach. Polecam Ci forum które prowadzi mloda ginekolog. Można napisać odpisze. Parenting.pl

Gość karo3124
Cykle mam zawsze 31 dniowe Wczoraj rano zaczelam plamic potem przez noc na podpasce nie bylo ani jednej plamik dzis rano znow sie pojawil brazowy sluz i jakes 2 godziny temu byl sluz z skrzepem i jakis tydzien juz mam bol piersi ale zawsze przed @ mnie bola tak wiec nie uznajem to za objaw ciazy

Gość karo3124
Dzieki zaraz tam napisze Ale raczej to nie jest ciaza ??? No nie wiem co mam myslec o tym napisalam tu bo moze jaks babeczka tez tak miala i mi cos napisze

Gość karo3124
Kupię zarodźce malarii w celu zredukowania dzieciarni drącej ryje pod moimi oknami.

Gość mama2015grudzien
Zrob test a potem idz do gina

Gość Liwia290613
Mialam identycznie. Poszlam do lekarza, powiedzial, ze macica jest powiekszona. W nocy myslalam, ze dostalam okres. Pozniej krwawienie na przemian z brazowym sluzem przez 3 dni. Okazalo sie, ze to ciaza. Dzis jest 8 tydzien. Zrob badanie krwi i bedzie jasne. Zaoszczedzisz sobie nerwow ☺

Gość wiktoria582
Witam. okres miałam 3.10 trwał tak jak zawsze 2-3 dni, a później 2dni plamienie. cykl mam bardzo niereguralny, trwa 28-32 dni. ciężko mi wyznaczyć owulacje. kochałam się z mężem od 7.10 prawie codziennie. 18.10 dostałam dziwnego plamienia koloru brązowego, było go dość sporo, na drugi dzień widziałam krew. kolejnego dnia już cisza. nie bolą mnie piersi, nie mam żadnego śluzu, totalnie sucho co się u mnie nigdy nie zdarza. czy mogę być w ciąży?

Gość wiktoria582
a i przez te dwa dni bolało mnie podbrzusze, najbardziej prawy jajnik. teraz tez odczuwam dalikiatne 'rwanie'

Gość gość
Ja pierdziele zróbcie test

Gość wiktoria582
robiłam dziś test i wyszedł negatywny. albo tak jest, albo jeszcze za wczesnie. czy ktoras z was miala moze podobne objawy? to nasze piersze starania, nie nastawiam sie, ze od razu nam sie uda :) ale fajnie by bylo ;)

Gość Kasienienkaks
Moja droga to raczej nie ciaza. Czasem tak bywa ze pomimo iz nigdy wczesniej nie mialas plamien pojawi sie po prostu ono przed okresem. Oznacza spadek progesteronu. Jesli oprócz brazowego plamienia byly strzepki mozesz wykluczyć plamienie implantacyjne.