Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szybkie pytanie o sernik. Prosze o odp

Polecane posty

Gość gość

Czy pieklyscie kiedykolwiez sernik z zamrozonego twarogu? Udal sie? Mam w zamrazalniku prawie 1kg bialego sera a jutro musze upiec sernik. Jesli ktoras z Was tak piekla, czy macie jakies rady (poza zapewne pozadnym odcisnieciem wody)??

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Monsz mi zpod napletka daje

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Odcisnac z wody i mozna dodac budyn w proszku zeby zwiazal.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
w życiu sera białego nie zamrażałam.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
raczej masz małe szanse na to że sernik będzie udany- serwatka się oddzieli, raczej będzie podchodził wodą.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Nigdy nie mrozilam sera białego. Dla mnie to zabójstwo tego produktu. Nic z tego nie zrobisz pewnie wszystko się rozleci i nie będzie dobre.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
ja mrozilam wielokrotnie, np.pierogi wychodza dobre ale sernika nie pieklam nigdy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
też robiłam pierogi z takiego sera, ale myślę że sernik może się nie udać. Lepiej kup świeży ser:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
wyjdzie bez problemu, kilkakrotnie robiłam i nie było żadnej różnicy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
tu autorka. dziekuje za wszystkie porady, sernik wyszedl super, ser po rozmrozeniu byl grudkowaty ale po zmieleniu nie bylo nic czuc. Goscie zachwyceni i znikl w przeciagu 5 godzin imprezy :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×