Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ola543

Nie mogę przestać kochać byłego!

Polecane posty

Z moim byłym rozstałam się trochę ponad rok temu, głównie z mojej winy. Była to moja pierwsza miłość, przez ten czas spotykałam się jeszcze z dwoma chłopakami, ale już nie czułam tego samego, nikt nie był taki jak on. Na każdym kroku do każdego go porównuję...Rozstaliśmy się w pokoju i mamy ze sobą dosyć dobry kontakt, on wielokrotnie zapraszał mnie do siebie czy gdzieś na miasto( tak po przyjacielsku :]) ), ale ja nie potrafię tak, bo wciąż żywię do niego mocne uczucie. Pod koniec wakacji spotkaliśmy się na plaży koło godziny 19, wypiliśmy po parę piw, on zaprosił mnie do siebie, byliśmy u niego o 3 w nocy i nie byliśmy pijani. Całowaliśmy się, on liczył na coś więcej, jednakże ja nie chciałam. Przez tą cała sytuację nie mogę przestać o nim myśleć, a bardziej o tym co on czuję, co o mnie myśli i czy coś to dla niego znaczyło. Dodam też, że przez ok 4 mies w roku jesteśmy razem na wolontariacie i od tygodnia spotykamy się praktycznie codziennie, widzę jak ciągle na mnie spogląda, ale nie widzę jakiegoś większego zainteresowania z jego strony. Ciągle się zastanawiam czy coś w sobie tłamsi tak jak ja (zawsze był pod tym względem nieśmiały, ciężko mu było okazywać takie uczucia) czy naprawdę już nic dla niego nie znaczę. Chciałabym mu o tym powiedzieć, ale boję się, że stracę te nasze dobre relacje jakie są teraz. Dodam jeszcze, że zaczęliśmy się spotykać kiedy mieliśmy po 15 lat, teraz mamy prawie 19 i on tak samo jak ja, nie może znaleźć szczęścia z kimś innym. Co robić? Proszę o pomoc