Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam strasznie zaborczą matkę

Polecane posty

Gość gość

Mam 22 lata a ona dostaje histerii jak ja wychodzę albo zostaję gdzies na noc. Na dodatek robię to raz na pół roku albo i rzadziej. Max 4 razy w życiu. Muszę wracać do domu wczesniej bo jak nie przyjadę do domu to ona mi to potem wypomina. Jak coś ją napadnie to błaga żebym ja nie wyprowadzał się z domu. Co z nią zrobić? Chcę pójść do dziewczyny na noc i nie mogę bo ona wpadnie w histerię , bedzie dzwonić i szaleć. Muszę przed nią ukrywać ten fakt że z kimś jestem bo nie wiem co zrobi.

Gość gość
co ja mam z nią zrobić?

Gość gość
Ojca na nią napuść. I spytaj, czy jej teściowa też tak jej męża pilnowała, gdy się spotykali. I czy ojciec miałby szansę być normalny, gdyby miał taką popapraną matkę. I spytaj, czy jej znajome, siostry lub kuzynki też są takie potargane. Pokaż jej przykłady z życia wzięte.

Gość gość
ojca teściowa nie pilnowała bo wybył z domu jak miał 16 lat do internatu i tyle ona go widziała. A ona wyszłą za mąż jak miała czy lat i teraz uważa że ja też będę miał czas... WTF?!

Gość gość
ja tez tak miałam z mamą , może nie aż tak. ale bardzo. rada jest niestety jedna, musisz sie jej postawić , mówisz jej normalnie mamo wychodzę i tyle. będą płacze jęki, no ale nic więcej nie zrobi, musi sie do tego przywzywczaić musisz być meżczynzą stanowczy

Gość gość
Wyprowadzic sie i nie dac sie traktowac jak dziecko.