Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dopisz pierwsze (tylko!) skojarzenie do podanych krajów.

Polecane posty

Gość gość

Niemcy Francja Rosja Hiszpania Grecja Czechy Litwa Łotwa Białoruś Albania

Gość gość
Niemcy - kiełbasa. Francja - ślimaki. Rosja - agesywna polityka Putina. Hiszpania - corrida. Grecja - długi. Czechy - Szwejk. Litwa - problemy Polaków tam mieszkających. Łotwa - absolutny brak skojarzeń. Białoruś - terror polityczny. Albania - uchodźcy z wojny na Bałkanach.

Gość gość
Niemcy - poukładani Francja - niscy etycznie Rosja - roztropni Hiszpania - swobodne relacje międzyludzkie pozornie Grecja - debet Czechy - fajne dziołszki Litwa - nie mam pojęcia Łotwa - nie mam pojęcia Białoruś - łukaszenko Albania - nie mam pojęcia

Gość gość
Niemcy - piwo Francja - ślimmak Rosja- śnieg Hiszpania- cycki Grecja- sandały Czechy- krecik, likier Litwa- kolega Łotwa- ..... Białoruś- .... Albania- albinos

Gość gość
ość dziś Niemcy Oberfest Francja bagietka Rosja niedźwiedź Hiszpania latino lover Grecja gwardzista w bamboszach Czechy kluseczki Litwa afera o pisownię polskich nazwisk Łotwa tylko z estonia mi się kojarzy Białoruś żubry Albania ciapaty debil w wąsach z nożem

Gość gość
Niemcy - o ja piedolę Francja - dobre żarcie Rosja - wesoło, śmieszne obrazki z neta Hiszpania - kolorowe ubrania, Grecja - ser Czechy - góry Litwa - kwaśny chleb Łotwa - morze Białoruś - walonka Albania - opuszczone blokowiska

Gość gość
niemcy - mili ludzie francja- piekny kraj rosja - stan umyslu hiszpania -sjesta grecja - lenie czechy - lentilky litwa-psychopatyczny gowniarz, ktorego kiedys poznalam w jednej grze online lotwa-...nic... albania - kozoje.bcy

Gość kilka słów bzdetów
Niemcy - pedały Francja - araby palą miasta Rosja - mądry kraj bez pedałów Hiszpania - bankrut Grecja - bankrut Czechy - fajne laski Litwa - nic nie wiem Łotwa - co oni tam robią? Białoruś - chlanie wódy Albania - zacofanie

Gość gość
Niemcy - Hitler Francja - Merde Rosja- Putin,Potężny kraj Hiszpania - Brudasy Grecja - Mitologia Grecka Czechy - Luz,fajne życie,swoboda,wolność Litwa - Vytautas, Hardkorowy Koksu Łotwa - Pojechać do Rygi :) Białoruś - Łukaszenka,Czysto Albania - mały biedny kraj, dużo starych mercedesów.

Gość gość
coś jest z tymi ślimakami bo mi też się od razu Francja z nimi skojarzyła..

Gość gość
Niemcy - Merkel Francja - wino Rosja - wódka Hiszpania - ciepło Grecja - góry Czechy - piwo Litwa - problemy Polaków Łotwa - syczący język ;) Białoruś - Łukaszenka Albania - Bałkany

Gość gość
Niemcy - Hitler Francja - wieża Eiffla Rosja - Stalin Hiszpania - ciepło Grecja - biale domy z niebieskimi dachami Czechy - knedlicki Litwa - ojczyzno mojo Łotwa - drwal Białoruś - bieda Albania - dr alban

Gość gość
Niemcy - wursty Francja - Prowansja Rosja - stan umysłu Hiszpania - kiepskie samochody Grecja - kryzys Czechy - Karkonosze Litwa - Vytautas Łotwa - Ryga Białoruś - dyktatura Albania - ciepło