Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Siema zmywaki

Polecane posty

Gość gość

Lykend sie zbliża. Na dworze pizga w Jukeju, to co wy będziecie biedaki robic, jak grilla nie da sie rozpalić. Pewnie owrtime, bo święta sie zbliżają i trzeba jakoś w PL sie pokazać. Szukacie juz kreacji w matelanie badz primarku na swiąteczny urlop? Pewnie jakas kaske mamie sypniecie, co by była dumna ze swoich pociech jakie to sa zaradne, szorując ukowskie kible. Wy zalosne antypolskie gnidy.

Gość gość
weź leki, bo znowu zapomniałeś

Gość gość
Wielki bUl dooopy pokazuje ten troll. Nie wyszło mu w UK stąd ta nienawiść do tych którym wyszło i nie, nie pisze o takich samych jak on debilach co żyją jak szczury w jednym pokoiku po 10ciu smiech.gif żeby jak najwięcej zamienić na zł. Pewnie był pokojowym team leaderem a pracka wiadomo fabryka przez agencje oczywiscie załatwione przez znajomych bo sam pracy nigdy by nie znalazł.

Gość gość
"Na dworze" hehe wiek tego trolla to okolo 15 lat :) prawda zawsze wyjdzie na jaw, klamstwo ma krociotkie nozki :)

Gość gość
Co ci szmato wyszło w UKa? Zmywanie gowien po Brytolach? Wielkie mi halo. Co masz kurfo do stwierdzenia na dworze? Wiesz smieciu co to kolokwializm? Puerdolone ukowskie zapchlonego szczury emigracyjne.

Gość gość
Sie ma. Nauczyłeś się już tabliczki mnożenia? Pani w poniedziałek na macie znowy będzie pytać.

Gość gość
Się ma pierfolniety nieudacznika! A ty grzanca już na weekend kupiles bo zimno w Polsce .nie wybieramy się di Polski.rodzina wybiera się do nas na święta Przyjmiemy ich w couchach z polskiego lumpeksu.lepiej?

Gość gość
U mnie w Nicei ciepło i słoneczko.grilla też mogę robić na tarasie ale to nie szczyt moich marzeń.wolę gdzieś wyjechać i pozwiedzac.

Gość gość
O ta cebulara z Nicei sie odezwala :D

Gość gość
Nicea, francuska wioska. Zad***e Francji, a ta wieśniaRa myśli, że w jakiejś metropolii mieszka.

Gość gość
Ją nie z Nicei ale też z Francji. Nicea to duże i bogate miasto. Ale ty głupia koleś. Ją mieszkam w małym mieście i co z tego . co to za głupie zadanie dziecko ?

Gość gość
Emigracyjne zmywaki, to pocieszne zwierzaki.

Gość gość
Nadchodzi weekend i ja pracuję jutro i co z tego. Ja mam pracę na 30h/tydzień, mąż na 37,5h/tydzień i jeszcze prowadzimy mały własny biznes razem. od roku ale dopiero teraz się rozruszało bardziej. I wiesz co ,trollu ? za październik cały dochód męża i mój, z obu prac i z własnej działalności, to będzie 3400 funtów. netto. Nie w Londynie ani nawet w okolicy. pozdrawiam

Gość gość
Powaznie? Tylko £3,400 we dwojke? Cieniutko jednak tam macie. Ale patologia tak ma niestety.

Gość matka Jasia
Jasio, znowu proszków nie wziąłeś ty mały skùrwysynku, do chałupy i to 1,2,3, bo zara ojciec wróci i znowu wpíerdol dostaniesz.

Gość gość
3,4 o matko ale kokosy. Biznesmeni ze Chój hahahahah. Co tam prowadzicie? Pewnie polski sklep hahahahahahaha

Gość Zenek trading UK
Jestem Zenek, robie na trading w London City, £150,000/rok salary plus bonus. Nie chwale się, ale nie każdy robi na zmywaku za NMW. Są Polacy którzy dobrze zarabiają i żyją na dobrym poziomie.

Gość gość
Ach, no tak, zapomniałam, że na tym forum Polacy w UK to zarabiają minimum 2 i pół tysiąca miesiecznie na osobę :P :P nie nie prowadzimy polskiego sklepu. nasz mały biznes polega na byci uw kontakcie raczej z Brytyjczykami niż innymi nacjami, ale jest na małą skalę. to dopiero początki. za kilka lat , kto wie (orientowałam się na rynku w branzy), może być z tego i 5-6 tys netto miesięcznie, tylko z tego, wiec wtedy inne prace nie bedą nam potrzebne. Nawet nie wiesz, gdzie mieszkamy, trollu. tutaj (miasto, nie wieś ale nie Londyn), 3400 NETTO miesiecznie pozwala na bardzo fajne zycie (MAMY DZIECKO! ale zero benefitow). bez odmawiania sobie, i jeszcze spokojnie można mieć na fajny urlop za granicą i odłozyć miesięcznie co nieco - oprócz odkładania na wycieczki. wielu Polaków których znam, na rodzinę z 1 dzieckiem lub bez dziecka, ma miesiecznie netto MAX 2000-2200... i do tego benefit jakiś im wpada.

Gość gość
Zrobmy eksperyment. NIE KARMCIE TROLLA - totalny ignor, z tym kretynem nie da sie dogadac, on jest we wszystkim najlepszy wg niego, niewazne gdzie kto mieszka i ile zarabia i co robi. Ignorujcie przyglupa! ;)

Gość gość
Co ci szmato wyszło w UKa? Zmywanie gowien po Brytolach? Wielkie mi halo. Co masz kurfo do stwierdzenia na dworze? Wiesz smieciu co to kolokwializm? Puerdolone ukowskie zapchlonego szczury emigracyjne.