Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćxyz

Spełnienie niespełnionej miłości ?

Polecane posty

Gość gośćxyz

Kochałem się w niej już w gimbazie, potem w ogólniaku, podczas studiów widywałem ją okazjonalnie, najczęściej z jakimś chłopakiem. Nigdy nikomu nie zwierzyłem się z mojej miłości, była tylko dla mnie, w moich myślach, marzeniach, była moim ideałem. Nie wiem czy to zrządzenie, czy ironia losu, wylądowaliśmy w tej samej firmie, mało tego, siedzimy na przeciwko siebie. Cały czas sobie wmawiam, że to moja nadinterpretacja, że ona z natury jest taka miła, nie jestem dla niej wyjątkiem. Dzisiaj jednak zdarzyło się coś, co chyba nie podlega wątpliwości. Zapytała, czy nie poszedłbym z nią do koleżanki na imieniny, bo nie ma z kim iść, a samej tak głupio. Ma to być zwykła koleżeńska przysługa czy faktycznie coś jest na rzeczy, bo ja już się pogubiłem w tym wszystkim.

Gość gość
a w czym masz się gubić? nigdy nie spełniałeś koleżeńskich przysług, zawsze to kończyło się dla ciebie sexem?

Gość gość
do koleżanki na imieniny towarzystwo potrzebne nie jest, coś jest na rzeczy i to bardzo...

Gość gość
Co na rzeczy? Chyba Twoja wybujala fantazja..

Gość gość
Może u tej koleżanki na imieninach będą wszyscy w parach, a ona po prostu nie chce wypaść przy nich blado. Moim zdaniem też, nie ma tu nic "na rzeczy".