Gość Olek Kiszka Napisano Listopad 21, 2019 Od wielu lat podróżuje jednym transportem który oferuje wyjazdy do Niemiec giftskielce.pl nie drogo , komfort jazdy bardzo dobry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mariuszkorkos Napisano Listopad 25, 2019 Jak szukacie sprawdzonej firmy, świadczącej usługi transportowe z Polski do Niemiec to mam swojego faworyta - olivierbus.com . Dwa lata temu korzystałem z ich pomocy i złego słowa powiedzieć nie mogę. Dotarłem bezpiecznie, a co było istotne – na czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Grudzień 1, 2019 Nie polecam firmy MobilBus, są nierzetelni. Kierowca zmienia godziny przyjazdu, po czym w ogóle nie pojawia się na wyznaczonym miejscu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 13, 2020 Znalezienie zaufanej i niedrogiej firmy, która zajmuje się transportowaniem osób do Niemiec jest ważne. Ja osobiście polecam wam skontaktować się z przewozosobnysa.pl Korzystałam z ich usług już wiele razy i wiem że można na nich w pełni polegać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość markpo Napisano Styczeń 20, 2020 Jeśli chodzi o niedrogie i bezpieczne busy do Niemiec i Danii to sprawdzi się firma Awtrans www.awtrans.eu/ Mają przyzwoite ceny, oferują komfortowe warunki i dobrych kierowców. Przewożą też paczki, także można coś przez nich podać rodzinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mirkek Napisano Styczeń 21, 2020 Ja jestem bardzo zadowolony ze współpracy z firmą przewozową Holub Travel z siedzibą w Toruniu. Firma oferuję wygodnych i bezpiecznych przewozów busem do krajów UE. Firma specjalizuje się w transporcie osób, paczek i korespondencji i warto wejść na ich stronę i zapoznać się dokładniej z ich ofertą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesiekg14 0 Napisano Czerwiec 8, 2020 mój tata od kilku lat pracuje w Niemczech i często podróżuje do Polski. Od zawsze wybiera firmę Eurotransfer.pl i jeszcze nigdy się nie zawiódł. Komfortowy przejazd od drzwi do drzwi w bardzo rozsądnej cenie!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
igaiguniaw 0 Napisano Wrzesień 2, 2020 Polecam AJM Transport z Krakowa. Organizowałam z nimi wyjazd do Niemiec. Szybko sprawnie i bez zbędnych ceregieli. Pracownicy dojechali na czas i w dobrych warunkach podobnie z powrotem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hela_85 0 Napisano Marzec 1, 2021 Firma Bolo z Biłgoraja oferuje przewozy do Niemiec, wyjeżdżają z ponad 30 miejscowości w Polsce i można nimi dojechać do bardzo wielu miast w Niemczech. Dokładne trasy można sprawdzić na stronie: http://bolobusydoniemiec.pl/. Ja lubię z nimi podróżować, bo mają bardzo wygodne busy, sam przejazd jest szybki, a ceny bardzo rozsądne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzumiNatalia 0 Napisano Marzec 1, 2021 No troszkę taka podróż na pewno trwa, ale nie ma tragedii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martamartusiakk 0 Napisano Listopad 24, 2023 AJM Transport - mają komfortowe autokary. Kierowcy sprawnie bezpiecznie podróżują. Są kulturalni i pomocni. Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach