Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nowopoznany chlopak proponuje mi wspólny prysznic

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie Jestem zaszokowana propozycją bo znam go od tygodnia. A ponieważ nie mam prawie żadnego doświadczenia w relacjach damsko męskich postanowiłam poradzić się was. Czy taka propozycja oznacza że mnie nie szanuje czy to zupełnie normalne w dzisiejszych czasach a może żart... ale czy wypada tak żartowac do nowo poznanej dziewczyny?

Gość gość
nie kąp się z brudasem!!!

Gość gość
Ja pierdolę... kolejna laska, która nie rozumie zasad dynamiki damsko męskiej - to że facet proponuje ci wspólny prysznic JEST OZNAKĄ SZACUNKU właśnie. Udawaj niedostępną i zastanawiaj się czy to żart a on straci tobą zainteresowanie i przekonasz się, że jednak to żartem nie było a realną propozycją. Co złego w wspólnym prysznicu?! Ja pierdole czy wy kobiety naprawdę takie głupie jesteście?!

Gość gość
Dodatkowo ja bym zaproponował takie coś dziewczynie znając ją od paru GODZIN jeśliby mi się spodobała!!!

Gość gość
znając niektórych luźne podejście do intymnośc***ewnie nie żartował ale..ja nie wyobrażam sobie tego...dla mnie mycie się,moje ciało,seks i to wszystko jest zbyt osobiste żeby dzielić się tym z kimś kogo ledwie znam...nie zgodziłabym się, nigdy w życiu co innego z ukochanym,którego się długo zna,jest swoboda a nie z jakimś obcym myć się co za porąbany pomysł