Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość57

moja 17 letnia córka

Polecane posty

Gość gość57

Witam was wszystkich ,Jestem matka 17latki.Moja córka do tej pory przynajmniej z tego co mi wiadomo nie miała żadnego chlopaka.Ostatnio zaobserwowalam jednak iz Jej przyjaciel coraz czesciej przyjezdza wieczorami i dość dlugo bawi .Czesto slychac smiechy a zdarza sie ze jest bardzo cicho. W tamten weekend on pi nia przyjechal a ona o 11 w nocy napisała ze zostaje u kolezanki w co nie wierze.Zapytalam raz kim jest dla niej Bartek ale ona mowi ze naklepszym przyjacielem,on ma prawie 20 lat.Ja w to nie wierze ,wydaje mi sie ze kazdy weekend ktory rzekomo spedza u kolezanki spedza u niego,zaznacze ze on mieszka sam gdyz jego rodzice sa za granica.Bardzo martwię sie tym układem. Mysle ze gdyby oni byli para to ona by mi o tym powiedziala.Obawiam sie ze jest pomiedzy nimi luzny zwiazek czyli seks.Wydaje mi sie ze do tej pory moja corka vyla dziewcica za 5 miesięcy bedzie miala 18 lat.Wiadomo ze ja wolalabym zeby dluzej byla dziewica ale jesli ma to huz za soba to trudno.Boje sie tym co ten chłopak ma w glowie skoro ma prawie 20 lat to wiadomo ze ma potrzeby seksualne ale slyszalam przez przypadek ze mial bardzo duzo dziewczyn na jeden raz i chodzi mu o seks.Z moja corka sie przyjazni ale ja wiem ze oni ze soba sypiaja,jak mam porozmawiac z corka o tym?

Gość gość
Twoja corka ma 17 lat najczesciej w tym wieku dziewczyny traca dziewictwo.To juz mloda kobieta i seks to nic zlego.Porozmawiaj z nia o zabezpieczeniu

Gość gość
Moze ona sie w nim zakochala i mysli ze jak bedzie mu dawala d**y to w koncu on ja pokacha i zostana para na powaznie. niektore 17 latki sa bardzo naiwne i dziecinne. A niektore sa jak typowe galerianke ze sexem chca sie wzbogacic.

Gość gość
Niestety tak to już jest,rozumiem Twoje obawy,ona zawsze będzie dla Ciebie tą małą córeczką a Ty masz w domu już prawie dorosłą kobietę.Ot kolejny etap odcinania pępowiny.Rozumiem i pozdrawiam ale niestety tak jest.

Gość gość
Myslisz ze on ja rozdziewiczy?

Gość gość
gość 57 , czy ty ze sznurka się urwałaś ? mamy XXI wiek :D

Gość gość
Obawy mam co do chlopaka bo on bawi sie dziewczynami

Gość gość
Widać autorko, że nie miałaś nigdy dobrego kontaktu z własną córką.

Gość gość
...i zamiast pogadać z córką postanowiłaś napisać o tym na forum pełnym debili. bardzo sprytnie.