Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakręcona_głowa

Kolega sprzed lat i mętlik w głowie

Polecane posty

Gość zakręcona_głowa

Witam wszystkich. Mam dziwny problem natury uczuciowej, mianowicie nawiązałam kontakt z kolegą sprzed lat (podstawówka i gimnazjum). Nie łączyła nas szczególna przyjaźń, jednak lubiłam go i myślę, że on mnie też; nawet podobaliśmy się sobie choć z daleka. Minęło 7 lat i jako że od dłuższego czasu myślałam co może się z nim dziać napisałam do niego. Wymieniliśmy kilka zdań, stwierdziłam, że super skoro u niego wszystko dobrze i na tym skończyłam. Czuję niedosyt, że może za szybko... Starałam się mieć na uwadze, iż mój odzew po takim czasie może być dla niego szokiem, a po drugie dziwnie wyglądałyby moje dociekania czy propozycja spotkania skoro nigdy się nie przyjaźniliśmy. Może to dziwne ale nie przestał mi chodzić po głowie, wyrósł na fajnego chłopaka i chętnie bym się z nim spotkała. Tylko boję się że wyjdę na desperatkę która już nie wie za kogo ma się zabierać ;) Jak radzicie, co robić?

Gość gość
Nawiązałaś kontakt ok,,,teraz poczekaj na jego ruch. Jeśli będzie chciał się spotkać to się odezwie. A może ma dziewczynę????

Gość zakręcona_głowa
Nie ma żony, na dziewczynę też nic nie wskazuje.

Gość gość
mętlik w głowie mają idiotki. ty do nich autorko należysz, niestety :classic_cool: