Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę o pomoc,,, brązowy śluz

Polecane posty

Gość gość

Byłam u ginehologa w 18dc nie było już pęcherzyka w 14dc miał 14mm lekarz nie umiał powiedzieć czy była owulacja czy się wchłonął ale obstawiał że pęcherzyk pękł.Dziś mam 29dc przy podcieraniu zauważyłam na papierze śluz zabarwiony na brązowo dodam,że jest go bardzo mało dosłownie plamka tylko przy podcieraniu.Nigdy przed okresem nie miałam żadnych plamień,co to może oznaczać? czy to może oznaczać zagnieżdżenie?

Gość gość
Dodam jeszcze że czuje że mam spuchnięte tak jakby wejście do pochwy

Gość gość
test? jeśli ciąża to może być poronienie, bądz tylko niski progesteron i dalej ciaza jeśli nie ciaza to hormony Widzisz? wystarczyłoby zrobić test :o

Gość gość
Zrobię test tylko że jutro rano bo wieczorem to może nie wyjść czy się mylę? Mam test jakiś zwykły z Tesco niby czuły, ale wieczorem to chyba nic nie pokaże prawda?

Gość gość
Zrobiłam rano test 30dc i jest negatywny okresu brak tylko te plamienia przy podtarciu. Nie wiem już o co chodzi może to przez estrofem,który brałam w tym cyklu.

Gość gość
pójde napewno ale dopiero po niedzieli jednak wydaje mi sie że to przez estrofem bo to był pierwszy cykl z nim a skoro test pokazał jedna kreske to ciąży napewno nie ma.Zawsze przed okresem bolały mnie piersi teraz nic, tylko brzuch mnie ćmi i to plamienie.

Gość gość
okres ci sie rozkreca

Gość gość
tylko dla mnie to jest bardzo dziwne bo nigdy tak nie miałam,pierwszy raz w życiu mam coś takiego Lekarz nie widział żadnych nieprawidłowości a w ostatnim czasie chodziłam do niego co 2 dzień na usg no nic zobaczymy

Gość gość
A może to nadzerka? Może zrobiło ci się zapalenie stąd to opuchniecie. Test bylbyvjuz pozytywny.