Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ludzie mowia mi,ze jestem brzydka

Polecane posty

Gość gość

Wiele razy juz to slyszalam.Od znajomych,obcych,nawet od gimnazjalistek,ktore mijaly mnie na ulicy.

Gość gość
możlwe ze jestes brzydka ale tak że to razi po oczach. Moze zmien fryzure albo make up :P

Gość gość
albo są złośliwi albo szczerzy do bólu ale może to pierwsze,może jesteś tak ładna że zazdroszczą i dlatego mówią,że jesteśbrzydka bo liczą że w te brednie uwierzysz?

Gość gość
Jestem przecietna:-(moim zdaniem.

Gość gość
ja swoim zdaniem również jestem przeciętna, ale nigdy nie słyszałam żeby ktoś mówił mi za plecami, że jestem brzydka...Więc przeciwnie, więc albo otaczają Cie naprawde piękne osobe, wśród których wyglądasz słabo, albo wmawiasz sobie swoją przeciętność żeby nie użalać się nad sobą. Ciekawa jestem jak wyglądasz, że słyszysz takie uwagi.

Gość gość
Czuje sie brzydka to fakt.Wcale nie otaczaja mnie piekne osoby tylko zwykle,przecietne.A te,od ktorych slyszalam takie rzeczy wygladaly gorzej niz ja.

Gość gość
Skoro sama czujesz się brzydka to otoczenie również odbiera Cię w ten sposób, zmień coś w swoim wyglądzie, może fryzure, kolor włosów, zacznij się inaczej ubierać, może bardziej kobieco, to doda Ci pewności siebie. Skoro jestem przeciętna to myśle, że kilka korekt i możesz wyglądać całkiem nieźle... A jak to jest z facetami? Masz u nich powodzenie? Jesteś w związku, byłaś w ogóle? A i ile masz lat przede wszystkim.

Gość gość
Tylko głupi ludzie, którzy źle czują się we własnej skórze pozwalają sobie na wredne komentarze. Dają upust swej złości i frustracji. Generalnie chodzi o to, żeby osoba, której uwłaczają poczuła się gorzej niż oni sami. ( Czują się gónianie więc i Ty się tak poczuj) To nieskuteczna metoda, jeśli tylko uświadomić sobie ich nędzne pobudki. Ludzie zadowoleni z siebie i życia nie potrzebują dowalać innym.