Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezent dal fana militariów

Polecane posty

Gość gość

Witam mój narzeczony ma niedługo urodziny. Jest wielkim fanem militariów i tym podobnych rzeczy. Chciałam kupić mu nóż i tu moje pytanie bo się na tym nie znam. Czy taki nóż jest ogólnie dobry http://cqb.pl/smith-wesson-search-rescue-clip-point-blade-cksur2-p-7645.html ? Nie chciała bym kupić czegoś słabego jakościowo i w ogóle. Więc prosze o opinie o nożu i o sklepie w sumie tez bo nie wiem czy jest różnica czy nie ma.

Gość NutellaLover
Mam to samo, mojemu facetowi kupiłam i jest bardzo zadowolony- to jedna z jego ulubionych "zabawek". Cqb to dobry sklep, szybko wysyłają i jeeszcze nie lkupiłam u nich rzeczy felernej, albo któraby się nie spodowała mojemu M. a jak na początku miałam problemy to dzwoniłam tam i pan bez problemu mi wszystko tłumaczył itd. Śmiało zamawiaj :)

Gość gość
ja poprosiłem moją dziewczynę by w tym roku pod choinkę kupiła mi ubranie militarne. podpowiedziałem jej nawet gdzie - zresztą wie, że CQB to mój ulubiony sklep! będę polecać go każdemu komu zależy na jakości. a uwierzcie - wszystko mam już sporo czasu i nic się nie dzieje

Gość amanda1q
Dzięki za linka do spoko sklepu ;) na tym cqb znalazłam fajnego i niedrogiego multitoola dla mojego chłopaka firmy swiss tech. Chłopak był zadowolony :D

Gość gość
No też znalazłam prezent dla mojego męża na cqb. Mają taki wybór że do końca życia bede miałą pomysły na prezenty dla mojego męża :P

Gość gość
jeśli nadal prezent jest potrzebny to bardzo fajne rzeczy można kupić w sklepie CQB - zwłaszcza teraz podczas wyprzedaży. ceny nawet o połowę obnizone - super buty z 400 obniżone na 200

Gość gość
NO to prawda cqb to najlepsze miejsce na prezenty dla fana militariów, survivalu itp :D Zresztą nawet mój chłopak tam sobei czasem różne rzeczy sam zamawia :)

Gość brawwka
no wlasnie pierwszy raz słysze o tym sklepie ale szczerze mówiąc poparzyłam i dobrze wyposażony jest! fajnie że coraz więcej takich miejsc można znaleźć!

Gość miszel00
zależy co się chce kupić czy coś z sportowych gadzetów, survivalowych czy elektorniki jakiejś. Ja często kupuje na avans.pl to mogę polecić coś może znajdziecie mają fajne ceny. Jeszcze teraz można wypełnić formularz, i otrzymać rabat na kolejne zakupy w tym sklepie.

Gość gość
Jak fan militariów to na pewno nie elektronikę. Stawiał bym na jakiś nóż, ubrania militarne. Polecam zajrzeć na cqb tam jest dużo tego typu rzeczy wiele według mnie bardzo przydatnych w codziennym życiu.

Gość gośćŻ
ja pierd‪ole... myslalem ze będzie fajny topik do poczytania, sam jestem w tych klimatach, a tu je‪b!!! ściana spam-reklam... ech :-( czy Wy, dystrybutorzy, nie widzicie że na serio jesteście żałośni z tymi reklamami? :-O

Gość gość
rzeczywiście w sklepie CQB można znaleźć wiele ciekawych rzeczy - każdy fan militariów coś dla siebie znajdzie. osobiście kupuję tam prezenty dla mojego męża - któremu zawsze "mało"

Gość Lilabeza
kto co lubi, mój chłopak siedzi na co dzień w militariach, historii i tego typu rzeczach i nawet zaczął ubierać się w jakieś koszulki z nadrukami. stwierdziłam że jak już chce nosić takie rzeczy to niech to będzie dobrej jakości i stylowe. udało mi się znaleźć dla niego świetną koszulkę na prezent tu http://epichero.pl/product-pol-24-Koszulka-Zolnierze-Niezlomni.html

Gość gość
Ja znalazłam dla swojego mena prezent na polecanym tutaj cqb. Wybrałam konkretny nóż i sprawdzałam ceny na różnych stronach i na tej było najtaniej więc tu zamówiłam

Gość Wolek
tak, sklep jest dobrze zaopatrzony no i szybko przesyłają zakupy. jak dla mnie jest to bardzo dobry sklep.

Gość Tribka
trafiłam na ten sklep przez przypadek...nie tylko ma dobre wyposażenie dla survivalowców ale tak ogólnie, na wyprawy w góry i podróże z plecakiem! polecam!

Gość gość
Ehhh reklamy reklamy reklamy... wszędzie durne reklamy :(

Gość gość
Ja swojemu mężowi kupiłam multitoola na cqb. Cieszył się jak dziecko. Widać naprawdę nie duża rzecz moze zadowolić dużych chłopców :P

Gość Mirka34
To według mnie jednym z takich ciekawszych prezentów, dla osoby, która ma tego typu zainteresowania będzie wiatrówka, najlepiej coś w tym stylu http://www.protarget.com.pl/pol_m_Wiatrowki-170.html, bo kiedy stawiamy na sprzęt dobrej jakości, to mamy pewność, że kawałek czasu nam on posłuży, a przecież to mega ważne przy takiej inwestycji.

Gość gość
Można wysłać na kolonie wojskowe. Ja tak zrobiłam, skorzystałam z firmy www.scat.pl. Mój mężczyzna był zachwycony, a ja miałam przez jakiś czas trochę spokoju:) Polecam

Gość gość
A skleja modele może? Mój syn razem z mężem uwielbiają modele lotnicze, też niekiedy wojskowe.Zawsze zamawiamy wszystkie potrzebne materiały do budowy i narzędzia od jednej firmy z Krosna -https://sklep.modelmaking.pl/. Mają bardzo bogaty asortyment w bardzo dobrej jakości :) Sprawdźcie, na pewno się zarazi się pasją do modelowania! :) A tu propozycja modelu Revell do sklejania https://sklep.modelmaking.pl/pl/p/REVELL-AH-64-Apache-1100/3703

Gość Myslihaunt

Wiem że w Spyoptic maja naprawdę wielki wybór sprzętu, ja bym polecał zakup lunty stamtąd!

Gość MIlenkaZ

Mojemu Hubertowi kupiłam kominiarkę moro webarmy.pl  zajrzyj bardzo dużo fajnych gadżetów.