Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JeszczePokazeZePotrafie

Wielkie odchudzanie otylosc brak silnej woli depesja...

Polecane posty

Mam dość siebie. Mam dość tego że w niczym nie potrafię wytrwać. Chciałabym mieć w kimś wsparcie i razem się motywować. Jestem 100 kilowa kobieta byłam atrakcyjną teraz nie mogę na siebie patrzeć. Zapraszam wszystkie które tak jak ja chcą coś zmienić Ale nie wychodzi. Może razem się uda

Hej edaria:) może razem zawalczymy?

Gość malinka13091988
Oj chyba na dobrą stronę trafiłam. Na doła takiego co mam.

Hej malinka...w grupie siła... Ja jestem Anią mam 31 lat 9 letniego syna byłam zawsze przy kości długo byłam też szczupłą. Ale dzięki hormonom i obzarstwu jestem jaka jestem.przestaje sobie z tym radzić mój związek się psuje. Wstydzę się tego jaka jestem myślę tylko o tym że mój.facet odbiera mnie tak jak ja odbieram samą siebie mimo że mnie uwielbia. Ale moja psycha mnie niszczy. Mam dość pora to zmienic

Dziewczyny, każda motywacja, która prowadzi do celu jest dobra. Ja też chce komuś coś udowodnić, a przede wszystkim sobie....ze potrafię :) Mam doła że nie daję rady, że rządzi mną jedzenie tak jak kiedyś fajki.Od dziś zaczęłam diete warzywno owocowę Dąbrowskiej, bo ją lubię. Trzymam za was kciuki .

Żaba zapraszamy

No wracajcie dziewczyny:)

Gość edaria
skad jestescie dziewczyny , ja z Bialegostoku

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Hej dziewczyny. Ja tez mam dość tego, że nie potrafię schudnąć. Fakt mam nadwagę, a nie otyłość ale jakiś rok temu byłam na granicy nadwagi i otyłości i od tej pory schudłam jakieś 6 kg. Niestety dalej nie potrafię wziąć się za siebie i schudnąć. Szukam motywacji aj, której mi bardzo brakuje...

Gość Maniuchna1990
JeszczePokazeZePotrafie. Witaj. Jaki jezt u Ciebie problem? Nie potrafisz zahamowac nadmiernego apetytu? Dam Ci radę. Wielokrotnie udawalo mi sie schudnac,chudlam po 40kg i potem na nowo tyłam. Uzaleznilam sie od jedzenia po rzuceniu papierosow. Niedawno kupilam african mango i powiem Ci rewelacja!!! Nie musze non stop jesc,jest drogie,ale skuteczne,nie mam ochoty na slodycze. Jezeli mi nie wierzysz to wejdz na topic gdzie zie udzielam,pt Musze cos ze soba zrobic,bo dluzej nie wytrzymam.udzielam sie tam wraz z Atram i Azao,wiec jest nas tylko 3,mozesz sie przyłączyc

Dzięki Ale nie chcę żadnych tabletek bo już to przeszłam

Hej dziewczyny. Miałam weekend trochę rozbiegany cmentarze itd. Caly czas myślałam o sobie i o tym że tak słabo mi idzie to odchudzanie a raczej wcale nie idzie. Doszłam do wniosku że muszę zacząć od czego drastycznego żeby dało efekt co będzie dla mnie motywacja. Rozważam na początek kopenhaska kiedyś właśnie od tego zaczęłam. A wy jakie widzicie dla siebie diety

Gość gość
Bez sensu przy takiej wadze wielkiej.jedz 1500 i się ruszaj.

Ja mogę Ci polecić żebyś jadła dużo warzyw, przede wszystkim zielonych. Co najmniej kilka liści sałaty dziennie i do tego jakiś ogórek. Tak naprawdę chodzi o to, żeby organizm spalał tłuszcz, a nie go magazynował. To czy organizm spala komórki tłuszczowe czy je magazynuje zależy od prawidłowego poziomu hormonów w ciele. Niestety 97 % osób ma zaburzony poziom hormonów i zamiast chudnąć tyje, nawet jak stara się zdrowo odżywiać. Też tak miałam. Dopiero jak pozbędziesz się hormonów odpowiedzialnych za magazynowanie komórek tłuszczowych i zaczniesz wytwarzać hormony odpowiedzialne za spalanie tłuszczu to kilogramy zaczną znikać. To wszystko się robi przez odpowiednią dietę i właśnie w niej podstawą są zielone warzywa, dlatego jedź ich dużo, właściwie tyle ile się da, nie ma limitów.

Brak efektów to zazwyczaj brak silnej woli i motywacji...ale odkryłam jak ją zyskać. Nie wiem czy słyszałyście jakieś opinie o Mateuszu Grzesiaku, ale jego porady dotyczące motywacji są świetne. Radzi żeby wystawić sobie cel, wyobrazić co da osiągniecie go oraz dokładnie zaplanować działanie :) daje potężny kop do działania http://mojawalka.crazylife.pl/2015/11/24/opinie-mateusz-grzesiak-moje-zmiany-i-moje-zdanie/

Gość baska189
Ja ciągle borykałam się z moją nadwagą,aż do czerwca kiedy uzyskałam swoją wymarzoną wagę;) w 4 miesiące schudłam 32kg;) i teraz jestem najszczęśliwszą kobietą i mogę pokazywać się na plaży w bikini co wcześniej nie było możliwe bo po prostu się wstydziłam;/ 2 miesiące po skończonej kuracji efektu jojo brak;)

Gość gość
Napisz jaka kuracja bo ja musze cos z sobą zrobic