Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja żona mnie nienawidzi:( dowiedziała się o czymś

Polecane posty

Gość gość

Moja żona mnie nienawidzi od czasu jak dowiedziała się co mój kolega robi z prostytutką na spotkaniach. Podobno on bardziej dba o potrzeby prostytutki niż ja o jej potrzeby. Teraz robi mi wyrzuty, że z chęcią dała by mu za darmo byleby tylko zadbałby o nią tak jak o tą prostytutkę. Moje małżeństwo chyba nie przetrwa. Miał ktoś takie jazdy w związku od żony?

Gość gość
a co ty myslisz,ze seks to wloz spusc sie i wyjmij? czlowieku kup kwiaty,wino,ugotuj badz zamow cos. Rozpal ja,taniec,pocalunki. Ja sie wcale nie dziwie Twojej zonie. My kobiety ponoc jestesmy klody ale w spieprzeniu dobrego seksu to nawet do piet wam nie dorastamy.Amen

Gość gość
czlowieku kup kwiaty,wino,ugotuj badz zamow cos. Rozpal ja,taniec,pocalunki. x Właśnie takie rzeczy robi mój kolega z prostytutką. Sam przyrządza kolację, rozsypuje płatki róż, taniec a mi nie chce się takich rzeczy robić bo w końcu jestem w związku a nie spotykam się na seks za pieniądze!

Gość gość
provo :( i to slabe prostytutka ma tylko jedna potrzebe - KASA

Gość gość
postaraj sie :0 fajnego masz kolege:)

Gość gość
nie masz synku najmniejszego pojęcia o spotkaniach z prostytutkami.a żony też nie będziesz nigdy miał jak będziesz dalej siedział na kafe i zakładał takie głupie tematy.

Gość gość
a wiec spotkania te nie sa takie fajne pyta kobieta prosze o szczerosc

Gość gość
"a co ty myslisz,ze seks to wloz spusc sie i wyjmij? czlowieku kup kwiaty,wino,ugotuj badz zamow cos. Rozpal ja,taniec,pocalunki. Ja sie wcale nie dziwie Twojej zonie. My kobiety ponoc jestesmy klody ale w spieprzeniu dobrego seksu to nawet do piet wam nie dorastamy.Amen " A to dziwne bo jak baba się puszcza na boku to zazwyczaj całe to pierolenie o kwiatkach i winie nie ma miejsca. Daje sie dymać w aucie, tanim hotelu, szafce na szczotki w biurze, obojętnie gdzie i kiedy, obojętnie czy czyściutki i pachnący czy spocony po robocie na budowie, ważne żeby zabolcował...

Gość gość
jak cie tylko takie baby do dymania i bolcowania interesuja to znasz tylko takie i sobie dymaj i bocuj :P kto ci broni przegrancu :P

Gość gość
autor to zwykly szmaciarz i jeszcze sie tym chwali :D:D:D:D

Gość gość a
Ja myślę , że spróbuj coś za inicjować dla żony powinno jej się spodobać . Kup jej może nie bukiet ale kwiatka , zaproś do klubu lub restauracji , nie spiesz się , mniej na to czas bo pośpiech SPALI TEMAT . Po tym jak nie będzie widać entuzjazmu u żony to uważaj bo żona może mieć ochotę na skok w bok . Może po prostu dla swej fantazji NIE WIEM Ale ty ją obserwuj bo swoją drogą to co ci powiedziała było chamskie.

Gość gość
on zone to ma na obrazku :D

Gość gość
Alilietta dziś Może napisz jak dbasz o żonę i co ostatnio zrobiłeś aby poczuła się dowartościowana? x No uprawiam z nią seks. Przed seksem mówię jej, że mimo lat nada fajna z niej d**eczka. Zawsze tak do niej mówiłem i kiedyś jej się to podobało więc chyba teraz też?! Powiem jakiś komplement no takie tam jak każdy mąż.

Gość gość a
Autor , ale żona jakie dbanie miała na myśli ? Finansowe czy seksualne ?

Uprawianie z żoną seksu wcale nie oznacza,że czuje się dowartościowana.Kiedy gdzieś byliście razem,kiedy kupiłeś jej kwiatek bez okazji.Ze swoim mężczyzną jestem już długo i ciągle o mnie dba i zaskakuje.Nie możesz osiadać na laurach.

Gość gość
gość a dziś Autor , ale żona jakie dbanie miała na myśli ? Finansowe czy seksualne ? x A skąd ja mam to wiedzieć? Powiedziała mi, że mam sam się domyślić a ja wiem kompletnie o co jej chodzi. Jeśli chodzi o porównanie z tym co mój kolega robi z prostytutką to raczej chodzi o dbanie seksualne i tą całą otoczkę.

Gość gość a
Ayameii ja swą żonę co jakiś czas zabieram no i faktycznie jej się podoba co nieraz kupie co jej się podoba . Masz rację kobieta tak lubi.

Gość gość
Slabe prowo autorze a taka babe kopnac w d**e

Gość gość
Zwiazek to ciagle dbanie o druga osobe i Wasza relacje! Mega slabe, ze traktujesz swoja kobiete gorzej niz Twoj kolega pierwsz lepsz dzi/wke. Nie zdziw sie jak Twoja dziewczyna zacznie szukac mezczyzny, ktory bedzie o nia dbal.

Gość gość a
11:51 On ma żonę nie dziewczynę To istotna różnica Pyt do Ciebie : wypisz o jakie dbanie masz na myśli?

Gość gość 1151
Jesli o chodzi o dbanie o kobiete roznica jest zadna a jesli juz to powinien bardziej dbac o zone niz dziewczyne a nie spoczywac na laurach! Nic nie jest dane na zawsze. Przez dbanie mam na mysli okazywanie uczuc czynami, pokazywanie, ze wybrana osoba jest dla nas najwazniejsza, wzajemne podrywanie sie podobnie jak na poczatku zwiazku, drobne niespodzianki, zaskakiwanie sie na nowo itp.

Gość gość
Czy to bedzie wino, kino, teatr, wspolny romatyczny weekend, kolacja, masaz, gra erotyczna juz Ty powinienes wiedziec najlepiej co moze przypasc jej do gustu.

Gość gość
Trzeba mieć kasę na te wszystkie wyjścia a jak nie zarabia się kokosów to kobieta narzeka. Pewnie już cie zdradza

Gość gość
Ale glupota. Trzeba miec CHECI a nie kase.

Gość gość a
Do gość 11:51 To autor spełnił 2/3 o czym piszesz

Gość gość
Autor nic nie spelnil, chyba masz na mysli kolege Autora. Nie mowie o jednorazowej akcji w przeciagu roku czy kilku lat, a ciagle dbanie o relacje (co nie oznzcza tez codziennie).

Gość gość
ciekawe co kobieta od siebie do tego "dbania" i "zabiegania" dodaje :)bo brać to pewnie pierwsza, pełnymi garściami

Gość gość
Temat nie jest o kobiecie.

Gość gość a
A może jest biedny i nie zarabia dużo Po prostu kocha ją mówi jej o tym , kocha się z nią Ale nie stać go na kwiaty , wakacje, wypady gdzieś, zaprosić do klubu , na kolację . Bo zrobienie posiłku żonie nie zaimponuje