Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gosia k1967

sex a miłość

Polecane posty

zdrada jest w głowie.ja swojego męża upatrzyłam sobie,gdy miał 15,16 lat.Ja nie byłam jego pierwszą,ani on moim.gdy poszedł do wojska, myslalam;koniec! Bawiłam się na całego. ale wtedy to jemu zaczeło zależec. ale do rzeczy: w końcu wzieliśmy slub 20 lat temu,i mimo różnych zawirowań, kochamy się bardzo.Jacek powiedział mi tylko to:co było to było, ale jeśli mnie zdradzisz( przelotny romans) to nigdy mi o tym nie mów! Wiem ze miał kilka wyskoków na bok , ale z facetem jest inaczej. normalnie traktuja to jak "bicie konia". nie zakoc***a sie w każdej z którą spali, nie wiem jak inne kobiety. ale ja pamietam każdego i każdy wciaz jest w mojej głowie....i nie tylko,o co mi chodzi?jakiś czas temu moj Jacuś wrucił z pracy, a własciwie z baru, do którego poszedł po pracy z dwoma nowymi kolegami na tkz. wkupne po ich pierwszej wypłacie.zaprosił ich do nas,oczywiście nic mi nie mówiąc wczesniej. cała trójka była pijana. a mój jacek chyba najbardziej.w końcu my po 40stce , aci smarkacze góra 25. co było dalej? jak myślicie. mam pisać?

Gość opowieść prawdziwa
pisz, wyroohali cię wszyscy???

ha! to nie takie proste! Byłam wkurzona, bez makijażu, ubrana w taka podomkę( połowa września, ciepło jeszcze)no porażka! Maz wyciągnął jakąś flaszkę z barku i zaczęli pic, w ogóle nie zwracając na mnie uwagi.Nawet za bardzo się nie przedstawili.....a tomek to zapamietałam, bo był najtrzeżwiejszy i trochę sie mi przyglądał. zrobiłam na szybko jakies koreczki ,paluszki,szklanki ,sok i poszłam do łazienki trochę sie ogarnąc. nie powiem; byłam wkurzona, ale z drugiej strony.............no całkiem fajni faceci i .. no troche pofantazjowałam sobie przed lustrem. założyłam lekką sukienkę i po namyśle zdjęłam biustonosz.mam niewielkie piersi więc w domu puszczam je wolno.Jeszcze przeleciało mi przez głowe(byłam tak na dyskotece i w restauracji) zdjąć te koronki które włożyłam ale zrezygnowałam ,bo fajnie przeswitywały..no wiecie....w pokoju grała muzyka wiec nie słyszałam co tam sie dzieje! byłam w łazience ze 40 min... wychodze i oczom swym nie wierzę!! co zobaczyłam???

Gość gość
Co zobaczyla standard pewnie. Maz spi i trzechpodpitych napalonych kolesi patrzy sie na nia i sie zaczeli p******ic a mezus spal

Gość gość
Sugerujesz, że panowie wzięli się za siebie?

Gość Kaśka Szczecin
Każde doświadczenie może być na plus. Znalazłam swego czasu wizytówkę takiego chłopaka ze Szczecina: http://www.pandlapani.szczecin.pl , po dłuższym zastanowieniu, zdecydowałam się na kilka spotkań, wiem, że jest to kwestia podejścia, ale poleciłabym go takiej osobie, która chciałaby spróbować, dyskretnie, bez pośpiechu. Obecnie mam już stałego partnera, ale jak ktoś samotny to zostawiam namiary, mi pomógł się odblokować i byłam zadowolona.

ok. gdyby było tak jak sugeruje ( znawca seriali) gość, to bym się broniła i zdrapała im twarze! nie jestem jakąś dziwką, by dać się zerż... jakimś pijanym facetom! chyba ,że... nie nie oto chodzi! to bym jakos przeżyła mmmmmmmmmmm.dobra za siebie też sie nie wzieli! co zrobili ?Pozasypiali na tych swoich fotelach! Palanty!!! Hej! panowie, pare razy zawołałam. na próżno. opadłam na kanapę wściekła z urażoną dumą i miałam ochotę ich udusić, zwłaszcza że pochrapywali pijacko. Już miałam wstać i pójść do innego pokoju może poczytać,albo coś, ale jeden... ten co nie wiem jak miał na imię, zaczął coś mruczeć "taaaakszeeemiiiitooooaatakzzzrobiiieee"mniej wiecej tak to brzmiało, ale co ważniejsze- w spodenkach mu się zrobiło ciasno! A że było lato to i spodnie krótkie ( teraz wszyscy chodza bez majtek?) to przez nogawkę celował we mnie. co byście w takiej chwili zrobiły??! a co ja zrobiłam?

Gość bledny bl
kazalam mu pujsc do lazienki zeby zalozyl koronkę. ale jego nie bylo juz ponad 40 minut wiec poszlam sprawdxzic co sie stalo. okazalo sie ze on czytal te mpoja ksiązke:D zgadlem?

Gość gość
kurcze! czemu nie dokończyłaś tej opowieści? wiem że to już stary wpis ale strasznie mnie zaciekawił... nie przejmuj się głupimi odpowiedziami! Błagam dokończ bo już dwa razy miałam hmm no ale to były moje zakończenia a twoje? prosze.

Gość gośćgosia k1967
co miałaś? Opisz co i gdzie, bo ja wtedy nie wiedziałam czy się wściekać na nich czy ich wyśmiać! Atak wogóle to najbardziej byłam zła na siebie; dlaczego? Bo zamiast podejść do tego podnieconego, prężącego się w pijanym śnie (no było na co popatrzeć) c***a i wykorzystać okazję, zaczęłam jak głupia małolata gmerać sobie między nogami! Już dochodziłam,zamknęłam oczy, a gdy wyrwał się mi z gardła stłumiony jęk to odpowiedziało mu jakby echo. Lekko uniosłam powieki i ... to był najwiekszy szok w moim życiu!

Gość gość
no nie !! teraz przerwałaś!? Prosze skończ bo zaraz muszę iść na zajęcia a mój chłopak śpi. please.