Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy pozwalacie mezowi pieprzyc wasza mame?

Polecane posty

Gość gość

Gdy oni sie dogadali.

Gość gość
Tylko jesli wczesniej posoli

Gość gość
W ciągu ostatnich dwóch lat prawie rok byłam poza granicami kraju. Wiem bo znam życie że żaden facet nie wytrzyma tyle bez kobiety. Tak wiec przed wyjazdem porozmawiałam z mamą o tym aby zajęła się moim mężem. Na początku by opór ze strony mamy , która nie rozumiała dlaczego to dla mnie takie ważne. Nie byłam też pewna czy mąż będzie chciał być z kobietą 20 lat starszą, choć mama była zawsze atrakcyjną kobietą i maż miał z nią bardzo dobry kontakt. Jednak samo się wszystko ułożyło. Do mamy miałam i mam wielkie zaufanie. To że się oboje kochali to tylko wpłynęło pozytywnie na nasz związek. W tym trzeba zachować dużo mądrości i zaufania

Gość gość
W moim życiu moja żona też musiała wyjechać na prawie dwa lata. Było mi bardzo ciężko zaakceptować jej decyzję o wyjeździe. Zdawałem sobie sprawę że bez kobiety tyle czasu będzie mi bardzo trudno i może mnie coś podkusić aby sobie kogoś poznać. Dużą mądrością wykazała się moja żona, ponieważ też tak ułożyła wszystko abym był z jej mamą. Ja w tamtym czasie już nie miałem rodziców. Z początku wydawało mi się że jest to istne wariactwo. Jednak po długich rozmowach z żoną dałem się przekonać do takiego rozwiązania. Nad teściową też musiała żona długo popracować, bo dla niej taka sytuacja była na początku nie do przyjęcia. Jeszcze przed wyjazdem żona wyjechała na dwa dni i powiedziała, że mamy mieć początek za sobą jak ona wróci bo chce być pewna, że jak wyjedzie to będzie wszystko po jej myśli. Tak wiec się stało, że spałem z teściową. Nie mam zamiaru opowiadać szczegółów, bo nie to jest najważniejsze. Chciałem zwrócić uwagę , że nam się udało to wszystko pogodzić. Moje kontakty z teściową są bardzo dobre czego zazdrości cała rodzina i znajomi. Oczywiście nikt nie ma pojęcia o naszym sekrecie. Po powrocie żony teściowa postanowiła zamieszkać sama. Poznała nawet fajnego faceta i ułożyła sobie swoje życie. O tej sytuacji nikt nie wie poza naszą trójką. Tak wiec daje się ułożyć najtrudniejszą sprawę ale wszystko zależy od mądrości ludzi. Ja mam mądrą i kochaną żonę i nie wyobrażam sobie aby mogło być inaczej.

Gość gość
To jest chore. Nie wiem jacy ludzie się na to zgadzają. Nie wiem jaka kobieta by tego chciała, nie wiem jak matka by sie na to zgodziła...nie byla bym w stanie dotknąć mojego faceta po tym jaby przespal sie z kim kolwiek. Przeciez to zdrada...

Gość gość
Jesteście p**********i tyle w temacie...

Gość gość
gość dziś Wyluzuj. Daj się gimbazie dowartościować :P

Gość gość
Nie jest to na pewno normalne

Gość gość
gość dziś oni mogą i tak o tym pomarzyć tylko ;p

Gość gość
Ja ze swoją też czasem się zabawiam pod nieobecność żony. Teściowa ma 43 lata i całkiem fajne ciało a szczególnie wielkie cycki. Zawsze się seksownie stroi jak ją odwiedzam. Żona jest zadowolona że lubię teściową. Tylko nie wie dlaczego.

Gość gość
Ta...jakbym o czymś takim sie dowiedziała to bym matki i męża nie chciała znać. A sex z ladna tesiowa to fantazja wszystkich facetów...coz większość tesciowych nie wyglada zbyt dobrze

Gość gość
moja tesciowa ma 59 lat i jest wdowa od 4 lat ja mam 40 l i od 2 lat regolarnie sie bzykamy cudnie robi loda bierze calego az po same jaja a jej muszelka mmmmmmzrznie sie sie cudownie a jak jeczy kazdemu polecamtakom mamuske to sa profesjonalistki w sexie a jak jej lizalem cipke cudni jeczala na cale mieszkanie

Gość gość
Współczuję kobietom które są zdradzane ze swoimi matkami i nie rozumiem tych które sie na to zgadzają. Co jest fajnego w starszych kobietach. Straszne. Brak słów...zamiast sprężystego fajnego cialka i młodej c.... wola stare.... Molode kobiety tez potrafią fajnie angażować sie w sex jak widza ze pociągają faceta i ich pożąda

Gość gość
Patologia i Autor i wpisy nt "przeżyć".

Gość gość
Ja ze swoją też czasem się zabawiam pod nieobecność żony. x Tak będzie autorzyno mówił o twojej żoneczce zięciu gdy ty będziesz już tkwił zmurszały przed tv

Gość gość
waligruchy fantazjują na całego, widać że gimbaza albo głąby ostatnie, bo od byków aż się roi; frajernia :D