Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Va Bene Konstancin Jeziorna

Polecane posty

Gość gość

Witam, czy ktoś z was korzystał z usług tego gabinetu? Chodzi mi konkretnie o depilację laserową.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim w gminie namysłów ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ONA

Gość gość
Tak :) POLECAM :) Miła obsługa i mają dobry sprzęt. Więc prawdę mówiąc depilacja kończy się sukcesem a ciało bez włosków :)

Gość gość
Ja jeszcze nie zdecydowałam się na depilacją laserową, ale od mojej kumpeli wiem, że jest to dobry gabinet. Sama sobie bardzo chwali. Nic negatywnego na ich temat nie słyszałam.

Gość gość
A ktoś wie ile kosztuje taka depilacja laserowa, ale konkretnie całych nóg?

Gość gość
ja oddzielnie za łydki i uda płaciłam 1000 zł trochę dużo, ale było warto, naprawdę

Gość gość
ja o Va Bene słyszałam same dobre rzeczy, naprawdę jestem zadowolona z usług kosmetycznych i z atmosfery można tu się zrelaksować i po prostu zrobić na bóstwo

Gość gość
super obsługa :) w Va Bene wiedzą jak zaradzić z każdym problemem estetycznym ciepłe podejście do klienta i ta atmosfera... wchodząc tu można odlecieć i oderwać się od szarej rzeczywistości :)

Gość gość
a gdzie dokładnie znajduje się ten gabinet kosmetyczny?

Gość gość
Ul. Pułaskiego 20F w Konstancinie oczywiście

Gość gość
Polecam ;) moje ulubione miejsce w Konstancinie ;) Konkret zabiegi, dobre ceny , widoczne efekty po zabiegach

Gość gość
byłam na modelowaniu twarzy, wszystko poszło zgodnie z planem zostałam mile zaskoczona efektami moim zdaniem troszkę wygórowane ceny, ale naprawdę mimo to warto!

Gość gość
ile płaciłaś za modelowanie twarzy ? bolało ?

Gość gość
modelowałam owal twarzy kwasem hialuronowym, nie bolało, wiadomo nie jest to jakieś przyjemne i mega fajne, ale nie bolało, było trochę stresu, ale zostałam świetnie przygotowana co do ceny, myślę, że to dowiesz się na miejscu ja zapłaciłam 1200 zł

Gość gość
a co powiecie na temat zabiegu exclusive contour treatment? ten zabieg niby poprawia owal twarzy i chyba jest tańszy niż modelowanie kwasem

Gość gość
no moim zdaniem powinnaś spróbować, zresztą.. co my ci tu doradzimy, umów się na konsultacje, odpowiedzą na wszelkie twoje pytania i rozwieją wszelkie twoje wątpliwości poza tym my nie jesteśmy specjalistami, a w va bene są specjaliści :)

Gość gość
ja polecam depilacją laserową LIGHTSHEER w tym gabinecie tego typu depilacja wykonana jest naprawdę fachowo laser diodowy Lightsheer, posiada zespół diod o najwyższej osiągalnej mocy, co umożliwia całkowite zlikwidowanie niechcianych włosów i z tego co wiem to jest to najlepszy lasero do usuwania zbędnego owłosienia ceny nie sa złe, ale wiadomo 10 zł to nie kosztuje;) poza tym pamiętajcie że jeden zabieg nie wystarczy ;)

Gość gość
polecam :) nie ma co ukrywać, ale klinika może konkurować z tymi światowymi od samego wejścia podobały mi się wnętrza miejsca ( być może nie jest to najważniejsze, ale od razu widać poziom, jaki oferują w tym miejscu). spory wybór zabiegów, zarówno tych podstawowych jak i estetycznych jestem zadowolona z dotychczasowych i nie zamienię Va Bene na nic innego :)

Gość gość
polecam ;) szczególnie odmładzanie laserem frakcyjnym :) moim zdaniem ten laser jest skuteczny w walce z oznakami starzenia,co widać po efektach i różnicy przed zabiegiem a po ;) ten zabiegów pomógł zredukować zmarszczki na skórze , odtworzyć naturalne napięcie i młodzieńczy kolor skóry,wyrównać jestem mile zaskoczona w salonie panuje przyjemna atmosfera! warto skorzystać z usług!

Gość gość
ile kosztuje to odmładzanie laserem frakcyjnym ?:)

Gość gość
wszystko zalezy jaka część szyja – 500 zł bruzdy nosowo-wargowe - 500 zł okolice oczu („kurze łapki“) - 300 zł więc kwestia tego co chcesz że tak powiem odmłodzic cena za 1 impuls – 6 zł (przy jednorazowym zakupie min. 100 impulsów – 5 zł)

Gość gość
jestem po pierwszej wizycie w tym salonie uważam, że miejsce jest bardzo profesjonalne i nowoczesne ceny wg mnie nie są niskie, ale jakość wykonywanych zabiegów z pewnością musi kosztować kierowałam sie pozytywnymi opiniami w internecie i po zabiegu mog powiedzieć , że nie żałuję pozdrawiam

Gość gość
co sądzicie na temat przeciwstarzeniowemu winogronowemu zabiegowi na ciało? jesteście zadowoleni? jakie efekty daje ten zabieg? czy niweluje zmarszczki?

Gość gość
nie wiem, nie byłam na tym zabiegu, ale na zmarszczki mogę polecić coś inneog odmładzanie laserem frakcyjnym wg mnie ten zabieg jest bardzo skuteczny w walce z oznakami starzenia ;)

Gość gość
co sądzicie o peelingu migdałowym ? był ktoś na nim? czy on pomaga na trądzik ? jakie efekty można uzyskać ?

Gość gość
peeling migdałowy jest świetnym rozwiązaniem dla cery trądzikowej byłam kilka razy w Va Bene i oni zaproponowali mi właśnie ten zabieg Posiada właściwości depigmentujące i bakteriobójcze o czym przekonałam się na własnej skórze i to właśnie dzięki temu udało mi się zniwelować trądzik polecam!!!

Gość gość
czy istnieje możliwość skorzystania z day spa?

Gość gość
jak najbardziej jest taka możliwość ;) pozdrawiam!!!

Gość gość
w tej klinice nie mają niskich cen, ale za to mają nowoczesny sprzęt i bardzo dobre podejście do klienta warto zaufać

Gość gość
ładne wnętrza, ładny zapach, poczucie zaopiekowania, dobrze dobrane produkty do pielęgnacji domowej - jestem bardzo zadowolona :)