Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sąsiad leje swoją żonę

Polecane posty

Gość gość

Zadzwoniłam wiec na policje, bo ona juz krzyczala "ludzie pomocy". Wiecie po jakim czasie przyjechali? Po ponad pół godzinie... W tym czasie to można by zatłuc na śmierć i zmartwychwstać z 10 razy :/ facet zdarzył już wziąć pieniądze i wyjść na wódkę, więc tylko chwilę pogadali z sąsiadka. A najlepsze jest to że do najbliższego komisariatu jest 5 minut spacerkiem. Takie państwo mamy :/

Gość gość
Dobrze zrobiłaś, że zadzwoniłaś, a o polskiej policji to lepiej nie będę się wypowiadać, sama mam wiele na tyle negatywnych doświadczeń z nimi, że aż brak słów.

Gość gość
Znam to z doświadczenia:/ Sama parę razy dzwoniłam na policje bo mi się tłukli w domu, wybijali szyby.. ja dzwonię a oni po 20minutach.. oni już zdążyli rozjebać całe drzwi i prawie się pozabijać i sama musiałam sobie radzić..a ci przyjechali tylko napisać w notesie co się działo..

Gość gość
Nieznacie tego z drugiej strony to się nie wypowiadanie Wy myślicie ze na jednej zmianie siedzi 100 policjantów i czeka aż ktoś zadzwoni bo komisariat masz 5 minut od domu. Nikt nie pomyśli ze mogą być 20 minut od Twojego miejsca zamieszkania i być na innej interwencji. Oni nie siedzą na miejscu i nie czekają.

Gość gość
To co, tam maja tylko jedną parkę policjantów na zmianę? Co oni mogli robić o 11 rano w piątek? Chyba kebaba jeść...

Gość gość
Skoro wolała POMOCY to trzeba było tam iść i obić mu RY;ja ale sąsiedzi jedynie telefon potrafią wykonać....ale zeby ruszyć sie z miejsca i isc cos zrobi to juz nie!

Gość gość
Hahaha a na kafe to same bokserki, kazdemu by ryj obily :) najlepiej, zostawic miesieczne dziecko same i isc do sasiada, bo pijak ktory bez wahania zone leje to jakiejs obcej nie uderzy. Albo z zemsty okna powybija Albo jeszcze psychol dziecku krzywde zrobi. Albo załóżmy, że poszla do niego sasiadka ala "baba z kafe" czyli szersza niż wyższa, z ręką chłopa z roli, w morde dala i sasiad pozew do sadu o pobicie we wlasnym mieszkaniu i zawiasiki dla takiej :) no nie rozsmieszaj :)

Gość gość
Chyba nie macie pojecia jak funkcjonuje policja. Z reguly na rejon jest JEDEN lub dwa radiowozy, ktore jezdza. Prewencja to nie drogowka ,ktora siada w krzakach i czeka na jeleni.