Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kinia1331

Torebka do sukienki

Polecane posty

Witajcie Kobietki :) Wybieram się na imprezę i mam problem z dobraniem torebki do sukienki. Być może trozeczkę przesadzam, ale naprawdę nic według mnie nie pasujee :< Mam króciutką sukienkę czzarną po bokach, w centralnej czesci jest biala z czarnymi wzorkami. Jest to sukienka z dżerseju. Spodobała mi sie ta torebka: http://www.sin-say.com/pl/pl/sklep-online/kolekcja/torby-plecaki/ly613-99x/bag-with-adjustable-belt Jak Wy to widzicie? :)

Gość gość
Lepiej zajrzyj na Eobuwie. Tam mają świetne torebki na takie okazje. Nie będziesz zawiedziona.

Gość Tosiak90
Ja polecam Ci sklep LEJDI, właśnie tam znalazłam torebkę do mojej kreacji.

mając już czarno białą sukienkę to nie dawałabym jeszcze czarnej torebki, raczej całość bym ożywiła kolorem

Toreb całkiem spoko, ale jakaś taka mało imprezowa, ja bym postawiła na jakąś w żywym kolorze;)

Gość gość
Naprawdę świetne torebki można znaleźć na Eobuwie:) Nie wiem, czy juz tam zaglądałaś, ale jeśli nie, to naprawdę warto.

Gość gość
Ja często torby często kupuję w internetowym sklepie z dodatkami dla kobiet www.lavaii.pl. Są świetnej jakości w dobrej cenie. Sprawdź może coś Ci się spodoba

Gość Katerina16
Hej! Postaw na czarną kopertówkę ze srebrnymi lub złotymi dodatkami. Widziałam takich mnóstwo w serwisie CoZaCena- http://www.cozacena.pl Jest świetny! To porównywarka cenowa. Polubisz zakupy online! Polecam