Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna ma mnie za "typowego faceta"

Polecane posty

Gość gość

Witam, jestem z dziewczyną od 9 miesięcy(a właściwie byłem..). Od dwóch dni nie jesteśmy razem bo jak ona twierdzi "wszyscy faceci są tacy sami". Bardzo jat kocham, strasznie mi na niej zależy i w każdej wolnej chwili albo do niej dzwonie, albo do niej pisze.. Opiekuje sie nia i daje jej pelne bezpieczenstwo. Ona zaczęła mówić ze ja to wszystko udaje a w myslach traktuje ją jak jakąś " loche ", poniewaz zauważyła jak jej znajomi/koledzy na facebookowych tablicach dodają sobie życzenia " zycze ci loszki conajmniej 12/10" oraz zdjecia z imprez. Ja nie lubie imprez, jestem spokojny a w zyciu mam wartosci, chce wziac z nia w przyszlosci slub oraz miec dom i dziecko a traktuje ja na prawde jak najwiekszy skarb na swiecie. Pomożcie, jak jej uswiadomic ze nie jestem taki jak inni, prosze.. Jest dla mnie warta wiecej niz wszystko co do tej pory widzialem na tym swiecie. :( Warto tez dodać ze jest moja pierwszą i jedyna dziewczyna.

Gość gość
macie po 14 lat, jak rozumiem?

Gość sinethe
Dziewczyna się przyzwyczaiła, że nad nią skaczesz i poświęcasz jej całą swoją uwagę, dlatego uciekła. Ona nie musi się starać, bo widzi że Ty zawsze jesteś obok...

Gość gość
Wiec co ja mam zrobic w takiej sytuacji? Ja mam 17 lat.