Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w ciazy z drugin dzieckiem ale wcale nie chcialam go miec

Polecane posty

Gość gość
a ja mam jedno, drugie w razie czego zostawiam na wpadkę. robię tak jak moja mama, jestem jedna bo nie miała wpadki

Gość gość
Miejmy nadzieje ze to sie sprawdzi. Dzieki za slowa otuchy

Gość gość
gratulacje! ciesz się że zycie zdecydowało za ciebie :)

Gość etiuda wiolinowa
dasz rade-jestem mama 23 latki,7 latka i 4 latki. trzymaj sie-42 latka

Gość H helix
Nie jesteś stara! Jesteś młodą kobitką a to przecież nie jest pierwsza Twoja ciąża. To dopiero jej początek, hormony jeszcze szaleją. Zobaczysz, że za chwilę będziesz mówić do brzuszka i go głaskać. A kiedy pojawi się dzieciątko, będzie całym Twoim światem. Twój synek też na pewno będzie zachwycony. Dla dziecka posiadanie rodzeństwa to super sprawa. Życzę Ci powodzenia!

Gość gość aniab
Jakbym siebie czytała, Autorko. Ale teraz jest inaczej, synek ma 2,5 miesiąca i żałuję swoich myśli z początku ciąży. Ja myślałam, że to koniec mojego życia, a tak naprawdę to dopiero początek! Dasz rade, zobaczysz, jak juz urodzisz. Moja wpadka była typowa. Brałam antybiotyk, cały cykl mi się przestawil i zaszłam w ciążę uprawiając sek s jeden raz 5 dnia cyklu ostatniego dnia okresu!

Gość gość
18.08 trzymam kciuki za was powodzenia.

Gość gość
będziesz musiała dać, zobaczy są matki co rodzą po 4-12 dzieci, także baby są nie do z***bania

Gość gośćania
autorko to normalne że jestes w szoku ale poradzicie sobie-widzisz ile kobiet opisało tu swoje pozytywne zakonczenia?:) dacie rade!!!

Gość gość
zawsze mówiłam ze baby są głupie, pisze to ogólnie o wszystkich babach, jedne to maja chcice na dzieciaki jak nie wiem co robią szalenie testy ciążowe jak głupie, test za testem, a są takie co by się wyskrobały albo do śmietnika wyrzuciły, a jeszcze inne lecza się bo nie mogą mieć, każda z nas ma jakiegoś bzika.