Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża

Polecane posty

Gość gość

Hej, Ponad 2 tyg miałam ostatni stosunek, od jakiegoś tygodnia mdłości ale nie wymiotuje, bolą mnie piersi i mam widoczne żylki, pobolewa mnie brzuch, za 9 dni powinnam dostać miesiączke, zrobilam sobie dzisiaj test i wyszedł negatywny iii sama nie wiem co o tym myślec, moze to po prostu uczucie przed miesiaczką ale tak wcześniej?

Gość gość
Za 9 dni okres? Daj spokoj dziewczyno nie mialabys jeszcze zadnych absolutnie zadnych objawow. Mi okres spoznia sie 2 dni, brzuch pobolewa, sutki pieka, w biuscie kamienie, obfity mleczny sluz i tu mozna juz cos podejrzewac

Gość gość
Może po prostu naczytalam się w necie o tym i sama sobie wmawiam objawy, zastanawiają mnie tylko żylki na piersiach, czytałam, ze mogą objawiać się przed okresem ale nigdy nie miałam

Gość gość
Hej czy ten śluz mleczny masz obfity. Ja wspolzylam poltora miesiąca temu okres dostalam 5dni za wczesnie 25 października. Teraz oczekuje na miesiączkę i boje sie ze jestem w ciąży.

Gość gość
Półtora miesiąca temu to śmiało mozesz iść do apteki i siknac, wynik będzie wiarygodny. A autorka nie jest w ciąży, nie wspolzylas w dni plodne, które są 14 dni przed okresem. Objawy typu żyłki mogą urojone

Gość gość
Ja mam takie objawy jak mam owulacje :p

Gość gość
Owulacja jest po okresie, prawda? Ja miałam miesiączke na początku pazdziernika i wspołżyłam kilka dni po tym. Może po prostu zwykłe wmawianie I tak jak koleżanka wyżej napisała to jest za wcześnie na takie objawy. Test zrobiłam bo chciałam zobaczyć, zrobiłam z samego rana aby był pierwszy mocz więc wydaje mi sie, że w miare wiarygodnie ale i tak dziwą mnie te objawy

Gość gość
Hej, Pisałam ten post 2 tyg temu i miałam dostać okres 3 listopada i nadal nic... Co prawda po zrobieniu testu objawy nagle odeszły ale i tak czekam na ten okres i nic... Brzuch mnie pobolewa od wczoraj ale nie krwawie i bardzo się boję. Jest mi niedobrze ale nie wymiotuje, ciągle jestem zmęczona i pobolewa mnie brzuch. Zawsze miałam dość nieregularne cykle ale teraz tak czekam na ten okres i nic... Już 4 dni mi sie spoznia

Gość gość
Okres mi sie spozniał więc poszlam po test jeszcze raz, 5 dni po spodziewanej miesiączce, zrobiłam i wyszedł negatywny. Okres niby dostałam. Spoznił mi się tydzień. Tylko, że przez przez kilka dni miałam krew połącząną z czarno-brązową wydzieliną... Brzuch mnie bolał kilka dni przed, 3 dni poplamiłam, skończyłam w piątek i teraz nadal mnie pobolewa brzuch, szczególnie po lewej stronie na podbrzuszu i piersi mnie bolą... Nie wiem o co chodzi ale sie martwie :(

Gość LaMorenaInez
Lepiej pójdź do lekarza. Jeśli chcesz możesz zrobić beta-hcg z krwi, tam dokładniej wyjdzie niż na zwykłym teście z moczu czy możesz być w ciąży czy nie. Ale skoro dziwnie się czujesz i coś Cię niepokoi to warto iść do lekarza sprawdzić czy wszystko jest ok. ;)