Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy często zdaża się lekarzowi pomylić

Polecane posty

Gość gość

Przy pierwszym podaniu pueci dziecka? W 20 tyg .usłyszałam że będe miała curkę za tydzień kolejna wizyta a ja już tyle nakupowałam już dla niej rzeczy i boje się że lekarz sie pomylił ....bo tak było w przypadku siostry mojego partnera a chodziła do tego samego lekarza który powuedział że córka a na następnej wizucie że syn

Gość gość
Moja droga u mojej znajomej miała byc córka matylda a urodził sie chłopiec wszystko mieli dla dziewczynki i co zrobisz nie wymienisz.

Gość gość
biedne to twoje dziecko

Gość gość
A czemu biedne??? Dlatego że mój partner jest za granicą i wszystko sama musze ogarnąć a że mieszkam ba wsi to musze autobusem jeździć ...termin mam na lutego i nie chce z wielkim brzuchem w środku zimy jeździć robić wyprawkę... A od nikogo nic nie dostane sama sobie musze poradzić i wole szybciej wszystko kupić niż zostać bez niczego albo ryzykując jeżdząc autobusem z tym bydłem w mróz

Gość gość
Do lekarza teściu będzie mnie woził ale jest już stary i nie będr go ganiać po zakupy a puki mogę to sama będe sobie radzić bo w grudniu już nie będe jeździć

Gość gość
Biedne dziecko, bo będzie miało głupią matkę.

Gość gość
Pueci? Curka? Będe? Zdaża? Gdzie przecinki, kropki? Ty tak na poważnie???

Gość gość
Ale to co? To znaczy że wszystko różowe kupiłaś? Bezsensu. Rozumiem że chcesz wcześniej pokompletować wszystko bo to rozsądne w Twoim przypadku ale można wybrać neutrealne kolorki i tyle. Ja nie chcę znać płci. Dowiem się po porodzie.

Gość gość
w przypadku dziewczynki istnieje większe prawdopodobieństwo pomyłki, tym bardziej w 20 tyg, 30 tyg wyraźnie widać i lekarz już isę nie pomyli,