Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WaldiCk

Żona pisze z przystojniakiem czy zdradza?

Polecane posty

Gość WaldiCk

Żona poszła dzisiaj rano do pracy (pracuje w dyskoncie) po czym ja zrobiłem sobie śniadanie i kawe i po włączeniu komputera otworzyłem sobie historie sprzed kilku dni żeby znaleźć moją ulubioną stronę z ogłoszeniami i trafiłem na stronę portalu randkowego (zapamiętane login i hasło mojej żony) gdzie były pootwierane strony z profilami facetów oraz co mnie totalnie załamało - pikantna rozmowa z jakimś przystojniakiem który (jeżeli to jego prawdziwe zdjęcie) może mieć powodzenie u kobiet.Żonka narzeka na mnie że jestem kiepski w łóżku,że zrobiłem się nieatrakcyjny,że nasze małżeństwo jest papierowe,że marzy o dobrym seksie i kolacji z winem i owocami morza (tamten jej napisał że jej marzenie się spełni prędzej czy później i takie tam inne pierdoły.Poznała go pod koniec lipca bo są tam daty. Co dalej robić z tym jakie macie pomysły ? prosze o poważne odpowiedzi.

Gość gość
Biedaku! Ty nawet nie wiesz co zrobić, jak ci żona zaczyna sie puszczać? Biedaku. Będziesz chował cudze dzieci i nosił jaja w ręczniku. Biedny kropek :(

Gość WaldiCk
Prosiłem o poważne odpowiedzi.

Gość gość
Widocznie ja nudzisz :P kwestia czasu jak wylądują w łózku :D:D

Gość gość
Zadbaj o wygląd bo ja odstraszasz grubasie. :D:D Ale pipa z ciebie,.

Gość gość
Jakich poważnych odpowiedzi oczekujesz?? Dobra - załóż se ochraniacze na rogi, bo sufit rysujesz!! Pasi rada?

Gość gość
A kochasz żonę i zależy Ci na niej, czy chciałbyś się rozejść ? Postępowanie w dużej mierze zależy od Twojego nastawienia i Twojej decyzji w w/w sprawie. Jeżeli chcesz ratować, to rozmowa, analiza szans na przetrwanie związku, decyzje wspólne odnośnie zmian. Jeżeli chcesz ją puścić z torbami, podstaw kolegę na tym portalu, zrób prowokację i jak będziesz miał dowody w garści idź po rozwód. W tym wypadku ważne mieć mocne argumenty, a nie jakieś tam flirty w historii na kompie. x Ta Twoja żona to jakaś ograniczona, nawet nie czyści historii i nie zadaba, żęby takie rzeczy były w tajemnicy. Albo to Twoje prowo autorze. Trudno uwierzyć, że są ludzie tak głupi, jak Twoja żona ... :D ale to lepiej dla Ciebie ....

Gość gość
:D:D:D:D:D:D:D Zawsze jak czegoś brakuje w związku to się szuka poza nim, a nic bardziej nie odstrasza seksualnie niż zaniedbany mąż , który w łózku jest do niczego :D:D Smutne ale prawidziwe, a autorce życzę upojnych chwil i dużo seksu :D:D:D:D:D:D:D

Gość WaldiCk
Jaka pipa ze mnie? To że jestem normalny mąż? To że pracuje i daje na mieszkanie ? Nie moja wina że nie mam twarzy i sylwetki Ronaldo czy innego gogusia.Nie każdy musi być piękny i gładki !

Gość gość
Chłopie siedzisz na kobiecym forum, pierdzisz w kanapę i szukasz rad, kurfa masz jaja? nie masz, beczysz jak baba. Wez się za siebie, pogadaj z nią, znajdzcie jakieś rozwiązanie. jak nie to pisz pozew 600 zł i na dziennik podawczy najbliższego sądu sieroto :D:D:D:D

Gość gość
WaldiCk tu nie o twarz i sylwetke sie rozchodzi ..... tu chodzi o to wszystko co Twoja żona powiedziała "przystojniakowi"z netu

Gość WaldiCk
To co mam jej powiedzieć jak przyjdzie o moim odkryciu? Wyprze sie i coś wymyśli a potem zrobi mi awanture bo ona taka jest.

Gość gość
Mężatki łatwiej zbajerować niż singielki taka jest prawda.

Gość gość
Bajeruja ja tamci i gadają co chce usłyszeć, by zwabić ją do łózka. Zaróócha i kopnie ją. Tak to działa :O

Gość gość
WaldiCk nie ,nie masz żonie nic powiedzieć masz odlożyć jaja na bok i użyć mozgu czyli myśleć i działać..........jak Twoja żona chce kolacji przy świecach to zorganizuj taką kolację Albo Ty to zrobisz albo zrobi to za Ciebie inny facet

Gość gość
Jesteś pewnie dobrym facetem, ale kobietom to nie wystarczy. One lubią oszukiwać i zdradzać. Po co Ci taka? Nie myśl o tym czy ją odzyskać itp bo nie jest tego warta. Daj jej kopa w puszczalska pipe.

Gość gość
"pogadaj z nią, znajdzcie jakieś rozwiązanie." Najgłupsza rada jaką można wymyślić. Baba gościa PERMANENTNIE nie szanuje, a jak z nią pogada, to zacznie. Takie rzeczy to tylko w ...kreskówkach :D:D

Gość gość
Jak przystojniak to już cie zdradziła :(

Gość gość
Zgadzam się z tymi wypowiedziami 19:57 20:40 Autorze tematu moja rada to nie mów jej o tym co odkryłeś w internecie swej żonie . Zaaranżuj dobrą atmosferę żonie i jak to nie podziała zbieraj dowody na rozwód. Nie daj sobie wmówić że jesteś gorszy od tego z internetu żona po prostu ma dobrze i szuka wrażeń . Ty ją utrzymujesz a ona będzie chodzić na boki .

Gość gość
Zostałeś TOTALNIE upokorzony przez babę. Masz dwa wyjścia: - albo sprawisz że będzie lizać twoje buty - albo uciekaj*. Bo cię zniszczy jak robaczka. *tylko mądrze, a nie na zbity pysk.

Gość gość
A! I teraz doczytałem -UPOKORZYŁA cię pracownica jakiegoś Lidla czy innej Biedronki???? Ja pier...!!!!!!!

Gość gość
chłopie, współczuję ci sytuacji ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. sama jestem babą i uważam, że to co zrobiła żonka nie zasługuje na pochwałę. zamiast porozmawiać z tobą, żali się obcym typom. domyślam sie, że nie szuka drugiej miłości, a jedynie chce byc adorowana. to sie zdarza przecież tak często w związkach- rutyna, mijacie się. może ona poruszałą ten temat, a ty jej nie słuchałeś, wypierałeś problem ze swojej świadomości? to, że dla ciebie wszystko grało, nie znaczy że dla niej też tak było. moim zdaniem nie poruszaj teraz tego tematu. na twoim miejscu odsunęłąbym się na dwa, trzy dni- przemyśl co można zrobić by ratować związek. nie daj innym facetom wybzykać twojej żony. ona pewnie jest na to bardzo chętna. kup te owoce morza, świecie i zrób to, co pisała w wiadomosciach z tym przystojniakiem. będzie na bank zaskoczona, nie będzie wiedziała o co chodzi. uwierz mi, że to jest kwestia tylko adorowania, takie podbudowanie swojego ego. myślę, że nie chciała cię zdradzać, ale fakt faktem nie da się utrzymywać związku samymi finansami. seks jest jak najbardziej wazny. daj jej to czego pragnie, a po pewnym czasie zauważysz, że wszystko zmierza do starego. oczywiście jeśli nadal cię kocha... bo jeśli nie, to najprawdopodobniej nowy ty nie zadziałąsz na nią. a jeszcze bardziej się odsunie. ale jeśli zadziała i zacznie być znowu miła itd. zbierz się na spokojną rozmowę a propos tego portalu. tyle od 22 letniej dziewczyny :)

Gość gość
Nie załamuje się chłopie Masz trudną sytuację ale to nie jest twoja wina. Jak żona szuka wrażeń Zapytaj jej się w prost czy jej nie zależy na Tobie , a jak tak to niech się zmieni . A jak nie to każ jej opuścić dom

Gość gość
Taaa. Kup jej owoce morza i wyrochaj jak nigdy dotąd. Taką nagrodę dostanie za swoje łajdactwo. Supper. A jak zacznie sprowadzać kochanków do domu - to kup jej nowy samochód i obsyp kwiatami... MASZ JEJ ZROBIĆ Z DOPY JESIEN ŚREDNIOWIECZA!!! Mówi ci to coś?

Gość gość
Spróbuj to wszystko ratować , ale jak żona wybierze przygodę to nie czuj się winny temu Współczuję Ci problem

Gość WaldiCk
Dzięki za mądre i mniej mądre rady :-) Wczoraj przyszła dosyć późno z roboty ale na kompie nie siedziała tylko godzine w wannie. Zobacze jak sie sytuacja rozwinie.

Gość gość
Wiesz co...jestes śmieszny. Wiesz czego żona chce to zrób to dla niej. Bądź romantyczny, zabiegaj, daj kwiaty po prostu rozkochaj ja w sobie. Jak przyjdzie z pracy niech czeka na nią kolacja, winko i kwiaty a pozniej namiętny seks. Pokaz ze ja kochasz i jej pożądasz. Ona oczekuje zainteresowania. I powiedz jej ze ja bardzo kochasz i ze postarasz sie o nią częściej tak zabiegać. Efekt bedzie na pewno dobry.

Gość gość
WaldiCk Czy już wypróbowałeś jakąś z rad z forum ?

Gość gość
Chyba już za późno na takie romantyczne kolacje skoro żonka ma kochasia jak kobieta ma okazję i trafi na atrakcyjniejszego faceta to i tak zdradzi i nic tu nie zaradzi.

Gość gość
można spróbować z romantycznością, ale jako kobieta wiem że to nie ma wielkiej szansy powodzenia. Panna najpewniej marzy o romantyzmie, kwiatkach, uwodzeniu, ale w głowie jej mocniejsze emocje niż własny mąż :) Moja rada - autor powinien zadbać o to, aby JEGO OSOBA była bardziej pożądana w oczach żony. Czułe słowo i wypad na romantyczną kolację to tylko elementy tej gry, która może przynieść jakieś rezulataty, o ile nie będą to jedyne elementy gry ;) Autor powininen poświęcić więcej czasu sobie, nie tylko żonie, zadabać o wygląd własny, własne hobby, wiele innych rzeczy.