Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przemęczenie?

Polecane posty

Gość gość

Witam was, dziewczyny i proszę o jakieś wsparcie :(. Od kilku tygodni mam problemy ze wstawaniem z łóżka, ból głowy, kompletny brak energii życiowej. Mimo, iż mój 5-miesięczny syn przesypia całe noce i teoretycznie powinnam się wysypiać, w ciągu dnia czuję się jakbym dostała obuchem w głowę. Wszystko przechodzi wieczorem, budzę się z letargu, mija ból głowy i wieczne poddenerwowanie :(. Jak sobie poradziłyście z takim stanem?

Gość gość
tez tak czasem mam ale po poludniu,rano fajnie sie czuje po południu jakies załamanie, a wieczorem tez ok, nie wiem dlaczego chyba u mnie cisnienie.

Gość gość
A ja odwrotnie :( z rana jak żywy trup

Gość gość
Dla mnie 4-5 miesiac byl naprawde najgorszy i najkoszmarniejszy myslalam ze zwariuje z nowymi obowiazkami i usiedleniem przy malej. Pociesze Cie ze bedzie lepiej

Gość gość
ja z rana do d**y w w polodnie lepiej i na wieczor tez padam,totalny brak energii ,wcinam za dwoch ,chce mi sie spac i plakac

Gość gość
Zrób morfologię i poziom żelaza zbadaj. Przy niedoborze są takie stany. Wiem bo sama odczuwałam ciągłe zmęczenie dopiero jak porobiłam wyniki to się wyjaśniło.

Gość gość
To ja jeszcze poradzę poziom kontrolę poziomu witaminy D. U mnie żelazo było ok - witamina D tragicznie nisko.

Gość Ewelina śpioch
Ja w ostatnich miesiącach też czułam się przemęczona, zamulona i ospała. Miałam spore kłopoty ze snem i już myślałam, że jakaś depresja mnie łapie, ale sprawa się wyjaśniła. Doszły mi do tych dolegliwości jeszcze skurcze łydek w nocy i zaczęłam brać magnez. Po 2 tygodniach brania chela-mag b6 przestałam mieć skurcze, a po kilku kolejnych zdecydowanie poprawił mi się sen, dzięki temu mam dużo więcej energii :)