Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy facetów obrzydza dziewczyna która wczesniej robiła loda innemu?

Polecane posty

Gość gość

Obrzydza was kiedy słyszycie ze kobieta mówiła ze oprawiała stosunek oralny z innymi.

Gość gość
Jeśli traktujesz kobietę, jak przedmiot jednorazowego użytku, a nie człowieka, który deccyduje o swoich potrzebach i upodobaniach, to może cię to obrzydzać. Masz problem z głową jednym słowem autorze.

A co ma obrzydzac. Kazdy ma prawo doprzyjemnosci. A czy np obrzydza Cie jak nie lubisz krewetek a dziewczyna kiedys je jadla?

Gość gość
egon lubi spermę. Próbuje swojej ale woli innych

Gość gość
No jasne że obrzydza, szczególnie przy całowaniu kiedy wyobrażasz sobie spermę w jej ustach obleśny byłych. Dlatego rżniesz ją jak szmatę nic nie dając po sobie poznać. Potem będzie kolejny, więc nie ma co wnikać.

Gość Penelupa
Ja jestem z moim facetem już kilka lat i nie obchodzi mnie co on robił ile razy i z kim, on tez nie pyta. Budowaliśmy razem swój intymny świat od zera i nie wnikaliśmy co było przedtem. Robią tak chyba tylko dzieciaki które potrzebują się chwalić doświadczeniem.

Gość gość
Nigdy nie zaznasz miłości ze strony kobiety, żałosny gościu wyżej.

Gość gość
Każdego to obrzydza tylko żaden ci o tym nie powie. Czym miałaś więcej i brzydkich tym gorzej. Ale kobiecie można wcisnąć wszystko i niby budować od początku. A obleśna myśl i tak u każdego pozostanie.

Gość gość
Moj ma smaczna sperme. Nawet gdy robilam loda w trojkacie koledze chlopaka z polukiem to po tym mnie calowal moj chlopak z jezyczkiem rowniez sie nie brzydzi spermy kolegi.

Gość gość
Ja wszystkim byłym lizałem d**y, spijałem ich soki. Bzykałem analnie i jakoś obecna partnerka nie ma problemu całować się ze mną czy robić laskę. Bo nic o mnie nie wie i niech tak zostanie.

Gość gość
Jak dobrze robi loda to nie. :)

Gość gość
Nie wiem czy brzydzi, ale z penością siedzi to gdzieś w głowie... wiem po sobie. Jak patrze na te laski z http://redtube.net.pl to mi sie rzygac chce. kijem bym ich nie tknal...