Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po prostu gość

sny erotyczne

Polecane posty

Gość po prostu gość

Witam wszystkich. Ciekawie było by poruszyć ciekawy temat snów erotycznych. Jestem facetem mam 29 lat i dużo razy zdarzyło mi się przeżyć coś pięknego. A mianowicie sen erotyczny...... Co w tym pięknego? Otóż sen erotyczny ma to do siebie(w moim przypadku) że śni się to czego się nie spodziewamy a jezeli już wiemy o co w nim chodzi to w 100% chcemy tego. Dzisiaj w nocy śniło mi się że byłem na takiej domówce i bylo może 50 osób. Później zostało kilka szamotających się niedobitków chociaż dziewczyny były calkiem trzeźwe. Tu i owdzie jedna mnie zawołała że chce abym jej postawił piwo

Gość to jeszcze raz ja
Witam wszystkich. Ciekawie było by poruszyć ciekawy temat snów erotycznych. Jestem facetem mam 29 lat i dużo razy zdarzyło mi się przeżyć coś pięknego. A mianowicie sen erotyczny...... Co w tym pięknego? Otóż sen erotyczny ma to do siebie(w moim przypadku) że śni się to czego się nie spodziewamy a jezeli już wiemy o co w nim chodzi to w 100% chcemy tego. Dzisiaj w nocy śniło mi się że byłem na takiej domówce i bylo może 50 osób. Później zostało kilka szamotających się niedobitków chociaż dziewczyny były calkiem trzeźwe. Tu i owdzie jedna mnie zawołała że chce abym jej postawił piwo

Gość to jeszcze raz ja
Sory za spam ale nie wiedziałem że za dużo napisałem i próbuje wklejać

Gość to jeszcze raz ja
Tu i owdzie jedna mnie zawołała że chce abym jej postawił piwo

Gość to jeszcze raz ja
Tu i owdzie jedna mnie zawołała że chce abym jej postawił piwo

Gość gość
Bardzo ładna szczupla czarne długie włosy. Kupiłem jej to piwo i idąc w miejsce z którego przyszedłem i wiedząc że czeka tam na mnie jeszcze jedna podobnej urody do tej od piwa i z ktora rozmawiałem jak starzy znajomi jednak ją olałem i bo zahaczyła mnie też bardzo ładna

Gość gość
dziewczyna bo też szczupła i z czarnymi dlugimi włosami w skórzanej kurtce i kolorowych obcisłych spodniach. Leżała na łóżku położyłem się za nią i mocno przytulałem ze świadomością jakbyśmy się znali 20 lat. Jeszcze wtedy nie wiedziałem co się wydarzy. Nagle zmienila się sceneria że jesteśmy w ogromnym pałacu który kazała wybudować dla mnie zaczęliśmy się kochać długo i namiętnie. Międzyczasie miałem przebłyski jak budowali ten pałac dla mnie.

Gość gość
dziewczyna bo też szczupła i z czarnymi dlugimi włosami w skórzanej kurtce i kolorowych obcisłych spodniach. Leżała na łóżku położyłem się za nią i mocno przytulałem ze świadomością jakbyśmy się znali 20 lat. Jeszcze wtedy nie wiedziałem co się wydarzy. Nagle zmienila się sceneria że jesteśmy w ogromnym pałacu który kazała wybudować dla mnie zaczęliśmy się kochać długo i namiętnie. Międzyczasie miałem przebłyski jak budowali ten pałac dla mnie.

Gość gość
Później scena jak kochamy się na jeźdźca a za nią duże lustro i widzę jak mój penis gwałci jej pipke jest cały mokry a ona taka piękna. Nagle poczułem to uczucie końcowe orgazm się zbliżał wielkimi krokami aż w końcu spuściłem się w nią i widziałem w tym lusterku jak sperma wypływa z jej cipunii. Sekundę później obudziłem sie i zdążyłem jedynie małego z majtek wyciągnąć i spuścic się na prześcieradło aż mną rzuciło na tym łóżku. Nie do opisania. I cale szczęście ze kilka godzin później juz tak nie tęsknimy za tymi snami jak zaraz po przebudzeniu ponieważ myśląc i tęskniąc za tym przez cały czas chyba by mi psychika siadla:/:)

Gość gość
zawsze mnie zastanawia z kad biorą się te osoby z którymi uprawiamy seks i co się z nimi dzieje. Jest to bardzo ciekawe dla mnie ponieważ kochając się z tymi dziewczynami jestem tak bardzo do nich przywiązany i wiem że one też że mnie rozumieją w100% i wydaje mi się że one też gdzieś tam są w innym wymiarze i być może też są żywe tak jak my i też im się to sni a ja jestem u nich tylko snem....... Co o tym sądzicie? Jakie macie do tego podejscie ? Zapraszam do dyskusji

Gość gość
I przepraszam za spam ale z Tel trochę lipnie się to robi

Gość gość
Też często miewam sny erotyczne. Budzę się tak podniecona, że od razu dobieram się do swojego faceta, taki szybki numerek o 2 w nocy jest świetny:) Jak nie ma mojego faceta dotykam się sama. Często budzę się z dłonią pod bielizną.

Gość gość
Też się zastanawiam czy w tym samym czasie snimy się osobom ze snu. Chcialabym aby tak było, telepatyczny seks:)

Gość bella   86
Często mam erotyczne sny, tylko że gdy ma dojść do zbliżenia budzę się. Jestem wtedy wkurzona, że się obudziłam. :P

Gość gość
Już przyszło paluchomanka:O

Gość bella  86
13:03 zjawiłam się bo wiedziałam,że tęsknisz hahaha:D:D:D