Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wesele za 35 tys? Uda się?

Polecane posty

Gość gość

Uważacie że można zrobić fajne wesele za 35 tys? Wesele na 100-120..

Gość gość
ja myśle, że sie da ale też zależy jakie ceny w twoich okolicach no i zbytnio nie szaleć z bajerami

Gość gość
Wesele robimy w świętokrzyskim. Za tzw. talerzyk będziemy płacić 150 zl od osoby dochodzi alkohol, orkiestra, fotograf, kamerzysta ( srednio go chce). Za sale wyjdzie okolo 16 tysięcy. Wszelkie dodatkowe niby drobne rzeczy dużo kosztują

Gość gość
Owszem da sie. My daliśmy 20tys za wesele na 50-60 osob. Nie pamietam dokładnie ile było :P Było super. Tylko nie mieliśmy kamerzysty, fotograf tylko kościół i plener w poniedziałek, samochód kolega wziął od swojego szefa wiec nie płaciliśmy. Mieliśmy kilka taksówek ktore i tak były niepotrzebne bo jak sie okazało większość gości i tak sie popakowali w samochody tych ktorzy byli samochodami. Wodke kupiliśmy w normalnym sklepie na wiosce bo tam było najtaniej i dostaliśmy jeszcze rabat. Fakt ze musieliśmy jechac po nią 20 km ale opłacało sie.

Gość gość
My właśnie musimy autobus chyba wymajając. A jeszcze zaproszenia, florystka, opłaty za kościół, stoję na ślub. Czasami wątpię ze w 40 tys da sie rade

Gość gość
ja liczyłam wesele na 70 osób za 30 tys, ale u mnie talerzyk to 200zł

Gość gość
W moich stronach tez tyle kosztuje talerzyk ale u mojego narzeczonego jest jakos wszytsko dużo taniej aż jestem zdziwiona czasami cenami. On ma dużo rodzinę bo sporo a i każde z nich ma juz prawie dorosle dzieci i z osobami towarzyszącymi trzeba zapraszac, dużo kolegów jakas tam stara ekipe ma. Ja rodzine mam mniejsza i to sporo. Dlatego ze względów ekonomicznych robimy w jego stronach.

Moim zdaniem ma szansę się udać! Trzeba tylko mądrze planować wszystko - na przykład możesz wziąć fotografa w pakiecie z kamerzystą - wtedy zapłacisz mniej niż za dwie usługi osobno. Wiem, że http://mataristudio.pl/ coś takiego oferują.

Gość gość
No właśnie chcemy wsiąść w pakiecie. Narazie szukamy.

Gość gość
Wg mnie spokojnie się uda - rada ode mnie: zamawiając kwiaty, nie używaj słów "na ślub", umawijąc się na make up, nie mów że to "na ślub"... zobaczysz ile w ten sposób zaoszczędzisz :) Ja robiłam w innej części Polski i serio udało się sporo zejść z kosztów, polecam popytać po znajomych, może mają kontakty do osób, które się nie reklamują jakoś szczególnie, a są świetni w tym co robią... ja tak trafiłam na wspaniałego kamerzystę z http://av-studio.pl/